Daniel Westling sündis 15. septembril 1973 aastal Rootsi väikeses Ockelbonis asuvas külakeses. Tema lapsepõlvesõbrad kirjeldavad teda kui ääretult sümpaatset inimest, kelle vaba aeg kulus jäähokile, jalgpallile ning motokrossile.

Keskkoolis oli Westling tüdrukute seas ääretult populaarne, kuid tõsisematesse suhetesse noormees ei langenud. "Daniel oli huvitunud moest, eriti spordirõivastest. Nii mõnigi pidas teda ägedaks ja kenaks poisiks," on Danieli hea sõber ja klassikaaslane Per Aslund väljaandele Aftonbladet öelnud.

Aastal 1996 kolis Daniel Stockholmi, kus alustas tööd erinevates jõusaalides treenerina. Aasta hiljem pani ta sõpradega pead ja rahad kokku ning koos asutati oma spordiklubi Master Training. Mõned aastad hiljem ostis Daniel kõik aktsiad endale ning temast sai klubideketi ainuomanik.

Spordisaalide tõeline populaarsus algas siis, kui Westlingi ellu saabus kroonprintsess Victoria. Tänaseks on Danielil Stockholmis viis klubi, milles käivad keha voolimas peamiselt rikkad ning väga rikkad inimesed.

Noore mehe elu pole siiski vaid päikesesära saatnud. Olles 16 aastat vana diagnoositi tal raske neeruhaigus, mis tõmbas kriipsu peale pikalt planeeritud sportlaskarjäärile. Operatsioon, milles Danieli isa oma neeru pojale loovutas, õnnestus igati. Hea tervise juures on ka Westlingi isa.

Kui Victoria ja Daniel kohtusid, ei olnud rahvas ja ka kuningapere võimalikust väimehekandidaadist suures vaimustuses. Tänaseks on kogu Rootsi riik ja ka kuningas isilikult tütre valikuga igati rahul. "Daniel on sõbralik, viisakas ja suurepäraselt kasvatatud inimene. Ta joob väga harva ning baarides pole ta kunagi aega kulutanud. Võin teda Victoriale julgelt soovitada. See mees on tõeline unistuste prints," kinnitas aastal 2002 ka Danieli endine kallim Maria Ekman.

Artikkel on valminud välisajakirjanduse põhjal.