Rulli lehttainas umbes 30x40 cm suuruseks plaadiks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee terava noaga umbes 1 cm kaugusele servast ümberringi kerge sisselõige.

Pane kitsejuust väikesesse kaussi. Lisa purustatud küüslauk, hakitud tüümian, sool ja pipar. Hõõru ühtlaseks ning määri saadud kitsejuustupasta ühtlaselt lehttainale (sisselõikest sissepoole).

Lõika tomatid õhukesteks viiludeks ning laota kenasti teineteise kõrvale juustumäärdele. Maitsesta soola-pipraga, nirista peale oliiviõli ning puista peale veel mõned tüümianioksad.

Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 45 minutit, kuni pirukas on kaunilt kuldne ning tomatid läbi küpsenud.

Kui serveerid tomati-kitsejuustupirukat soojalt, siis lase enne tükkideks lõikamist 10 minutit jahtuda.