Koorene kanaroog
ESMASPÄEVAKS: Koorene kanaroog suvikõrvitsa ja selleriga

Maitseküllane ja lihtne kanaroog, mille valmistamiseks on hea kasutada viilutatud kanafileed. Sobib hästi keedetud tagliatelle-makaronidega.
LOE RETSEPTI

Kuskussisalat
TEISIPÄEVAKS: Kuskussisalat röstitud köögiviljadega
Selle salati valmistamise juures võib kasutada erinevaid hooajalisi köögivilju. Eriti hästi sobivad pommu e. baklažaan, suvikõrvits, punane sibul, apteegitill, paprika.
LOE RETSEPTI
Herne-mädarõikavõie
KOLMAPÄEVAKS: Herne-mädarõikavõie
Rohelistest hernestest pasta sobib nii leiva kui saia peale, köögiviljakangide dippimiseks kui ka makaronikastmeks või keedetud kartulite juurde.
LOE RETSEPTI
Hakkliha ja toorujuustga suvikõrvits
NELJAPÄEVAKS: Hakkliha ja toorjuustuga täidetud suvikõrvitsad
Hakkliha ja toorjuustuga täidetud suvikõrvitsatele on lisatud rohkelt maitserohelist. Mina kasutasin koriandrit, aga sobib ka petersell, sellerilehed, harakputk vms.
LOE RETSEPTI
Tuunikalavõileivad
REEDEKS: Tuunikalavõileivad
Kui kuumus jälle lämmatama kipub, siis võib kergeks eineks valmistada lihtsaid tuunikalatäidisega topeltvõileibu. Need ‘sändvitšid’ on inspireeritud Suurbritannias populaarnse Pret-A-Manger kiirtoiduketi menüüst.
LOE RETSEPTI
Mõnus mustkasupp
MAIUSTAMISEKS: Mõnus mustikasupp
Sobib nii magustoiduks (nt koos kohupiimakreemi või riisipudruga) kui ka niisama joomiseks.
LOE RETSEPTI