Grillpannil, ahjus või süte kohal röstitud köögivilju: tükeldatud paprikat, viilutatud suvikõrvitsat, viilutatud pommut e. baklažaani, sektoriteks lõigatud punast sibulat, viilutatud apteegitilli

värsket basiilikut, siledalehist peterselli ja münti

Esmalt valmista kuskuss. Selleks kalla kuskuss suurde kuumakindlasse kaussi, sega juurde sool, sidrunimahl ja keev vesi. Sega läbi ja kata kauss taldriku või köögirätikuga ja lase 5-10 minutit paisuda.

Sega kuskuss kahvliga õhuliseks.

Kuumuta pannil õlis tasasel tulel küüslauku umbes 2-3 minutit, aga ära pruunista! Sega koos praadimisõliga kuskussi hulka.

Pane röstitud köögiviljad kaussi, nirista peale oliiviõli ja veiniäädikat ja maitsesta soola-pipraga. Lase 5 minutit maitsestuda, siis sega kuskussiga läbi.

Sega juurde hakitud maitseroheline ja serveeri.