SuperNoova selleaastane finaaletendus peetakse 6. aprillil Vene Draamateatris, kus astuvad üles parimad noored Eesti noored moeloojad oma uusimate kollektsioonidega. Moodi ning uusi trende ning nende loojaid toetavad Nokia, Baltika Grupp ja Philip Morris Eesti, kes võimaldab vanema kategooria võitjale mitmenädalasee suvekursuse Londoni mainekas Central St Martins College of Art and Designis, ning veel ajakiri Diivan, kes eriauhinnana oma ajakirjas mõlema kategooria laureaate tutvustab.

SuperNoova on neljandat korda peetav Eesti moedisainerikonkurss, mille eelmistel võistlustel on võitnud Tanel Veenre ja Jaanus Orgusaar vanemas ning Hanna Korsar ja Piret Mihhailov nooremas kategoorias.

Fashion TV on esimene ja ainukene rahvusvahelise leviga telekanal, mis on 24 h pühendatud moele ning esitleb maailma tippdisainerite loomingut. Kanal jõuab üle 300 miljoni majapidamiseni kõigil viiel kontinendil. FTV auditooriumi moodustavad võrdselt nii mehed kui naised, kellel on keskmine või kõrgem sissetulek.

Piletid moekonkursile maksavad 150, 250 ning 500 krooni.
Üritust organiseerivad OÜ Urbancorp, Maret Soom ja Urmas Väljaots.

loe lisaks: