29.10.2010, 21:48
Tagurpidi cannelloni d
kolmele
FOTO:
1 pakk Maks&Moorits seahakkliha
6 cannellonit
1 keskmine porgand
1/3 suvikõrvitsat
1/2 paprikat
maitse järgi tšillit
pöidlapikkune jupp ingverit
5 spl purustatud tomatit
soola
mangopipart
apelsinipipart
sojat
sidrunimahla
suhkrut
Lõika aedviljad peenikesteks ribadeks, maitsesta soola ja mangopipraga, lisa purustatud tomat. Täida cannellonid aedviljadega. Maitsesta seahakkliha musta pipra, soola ja apelsinipipraga. Sõtku hakkliha hästi tugevalt. Aseta kuumakindlasse vormi ja määri pealt purustatud tomatiga, vormi põhja vala natuke linnulihapuljongit.
Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 20-25 minutit. Serveerimisel lõika cannellonid viltu pooleks. Serveeri koos rohelise salati ja sojas ning sidrunimahlas marineeritud tšilli ja ingveri ribadega.