Määri lasanjevorm võiga.

Koori ja haki sibul, prae õlis peaaegu klaasjaks. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel paar minutit. Lisa tomatid, kalapuljongikontsentraat, pune ja pipar. Lase keskmisel kuumusel 15-20 minutit podiseda.

Sega juurde nõrutatud tuunikalatükid ja hakitud till, kuumuta läbi.

Valge kastme jaoks sulata potis või, lisa jahu. Kuumuta tasasel tulel paar minutit, siis lisa vähehaaval ja hoolega segades juurde (soe) piim. Keeda kastet paar minutit, kuni see veidi pakseneb. Maitsesta soolaga, sega juurde pool riivitud juustust.

Lao lasanje vormi — esmalt pane vormi põhja tuunikalakastet, siis veidi piimakastet ning pooled lasanjeplaadid. Korda. Kõige peale jäta piimakaste, millele puista ülejäänud riivjuust. (Mina laon vormi tavaliselt 2 kihti lasanjeplaate ja 3 kihti kastet).

Küpseta 175-kraadise ahju keskosas umbes 45 minutit.

Enne serveerimist lase lasanjel vormis veidi jahtuda ja taheneda — siis on seda lihtsam tükkideks lõigata.