Piletite võitmiseks tuli saata sõnum numbrile 1512 märksõnaga "piletid" ning lisada oma ees- ja perekonnanimi. Loosi tahtel saavad etendust minna nautima:

Marek Piisner
Merje Joll
Katrin Bach
Kairi Katmann
Malle Kiirend
Enela Veiksalu
Marju Nurmsoo
Viktoria Kasutina
Riina Glustsenko

Palju õnne, teiega võetakse ühendust! Võitjad saavad ise valida, millist etendust külastada soovivad.

Piip ja Tuut köögis

Lavastaja: Linnea Happonen
Muusika: Mayim Alpert ja Mari Amor
Laval: Haide Männamäe ja Toomas Tross
Sobib vaatamiseks lastele alates 5. eluaastast ja täiskasvanutele.

Kui klounid on köögis, valmib toit mängeldes ja laud saab uhkelt kaetud. Ise tehtud toit maitseb imehea nii kokale kui ka kallile külalisele. Köögis jagub tegemisrõõmu ka pealtvaatajatele. Ja kui kõht jääb ikka tühjaks, laulame köögiviljalaule. Tulge kööki ja maitske meie nalju!

Piip ja Tuut kontserdil

Sobib vaatamiseks lastele alates 3. eluaastast ja täiskasvanutele. Klounietendus kogu perele, kus on vaatamist nii suurtele kui ka väikestele teatri- ja tsirkusesõpradele. Koomilised etteasted, tasakaalutrikid, akrobaatika ja laulud.

Piip ja Tuut said värskelt uue ameti peale — nad on koristajad, kes peavad iga kontserdi lõppedes saali ära koristama. Et mitte hiljaks jääda, otsustavad Piip ja Tuut tööpostile veidi varem kohale minna ning jõuavadki päris kontserdi alguseks saali. Ühe koristaja töökohver ununeb märkamatult lavale. Kohvrile järele minnes avastavad koristajad end seismas keset valgussõõri, kõigi pilgud neile otsekui naelutatud. Algab kontsert, mida ei ole üheski kavas. Koos publikuga unustavad Piip ja Tuut, milleks nad siia tulid ning ei lõpeta enne, kui trikid on otsas ja aeg on koristama hakata.

T 28. detsember
kl 14 “PIIP JA TUUT KONTSERDIL”
kl 18 “MUSTKUNSTIETENDUS”

K 29. detsember
kl 14 “PIIP JA TUUT KÖÖGIS”

P 2. jaanuar 2011
kl 12 “PIIP JA TUUT KÖÖGIS”

P 9. jaanuar 2011
kl 12 “MUSTKUNSTIETENDUS”