1. Kahtlane välimus ei reeda veel sisu
Tavaliselt on igasuguse puudri, nii tolm- kui ka kompaktpuudri eluiga umbes kolm aastat. Probleem peitub aga selles, kui puudrit karbist rasvasele ja niisutatud nahale kanda ning seejärel jõuab osa jälle karpi tagasi. Nii kaotab puuder värvi ning selle peale tekib klaasistunud kiht. Kuid siiski ei tasu karpi sellepärast veel prügikasti panna. Kui tegemist on kolm aastat kehtiva tootega, siis võta lihtsalt salvrätt ning hõõru õrnalt puudri pealispinda. Nii läheb värv jälle säravaks ning puuder ise pehmeks. 

2. Nina tunneb õige huulepulga ära
Just nii see on, nuusuta oma huulepulka. Kui enamik huulepulkadest ja –läigetest on kasutuskõlblikud umbes kaks aastat, leidub siiski alati värve, mille sahtli põhjast välja kraabime ja leiame, et just seda on vaja õhtusel peol kanda. Niisiis, kui sa ei mäleta, mis ajast see tuub sinu valduses juba on, siis nuusuta. Kui värv on läinud laiguliseks ja lõhnab tugevalt huulepulgale isloomuliku vaha järele, siis on aeg sellest vabaneda.

3. Ole ettevaatlik värvide eraldumisel
Kuigi jumestuskreemid kehtivad tavaliselt terve aasta, on siiski teatud ohumärke, mis ütlevad, et hoia see parem oma nahast kaugemale. Peamiselt ole ettevaatlik, kui värvi kohale on eraldunud õlikiht. Isegi kui tootel on kirjas „raputada enne kasutamist“, on siiski targem antud purk minema visata.

Tihti tuleks pesta ka oma meigipintsleid ning kuivata neid alati pea allapoole, nii ei tilgu niiskus tagasi harjale.

Allikas: blisstree.com