Tahtsin jagada hiljutist kurba seika oma elust. Kohtusin u aasta tagasi väga toreda mehega ja sellest arenes suhe, kolisime ka üsna kiiresti kokku. Alguses oli kõik super nagu tavaliselt ikka. Tegime palju asju koos, seks klappis, käisime väljas jne. Tundus, et sellest areneb midagi erilist.

Panin algusest peale tähele, et mees ei pööra voodis mu rindadele nii suurt tähelepanu kui eelnevad partnerid, kuid arvasin, et äkki ta ei ole lihtsalt nö “rindade mees” ja seks oli muidu väga hea. Oi, kuidas ma eksisin…

Umbes poole aasta pärast muutus ta hoopis teistsuguseks. Hakkas mind igati kritiseerima. Ka kodustes asjades, kuid eriti häiris teda mu riietus. Kui kaelus oli vähegi suurem, siis tegi ta alati märkusi ja lõpuks hakkasingi endale võimalikult katvaid pluuse-toppe ostma. Meie koosolemine muutus minu pingutustest hoolimata aina pingelisemaks ja temapoolne huvi minu vastu kadus täiesti.

Püüdsin igati tema meele järele olla, kuid lõpuks enam ei suutnud ja küsisin otse, milles on probleem. Ta ütles midagi sellist, mida ei oleks osanud elu sees oodata. Et muidu olen ma igati tema tüüp, kuid mul on liiga suured rinnad! Nali on selles, et mul on C-korv (mitte DD või F, mida mõni liiga suureks peab). Ja ta ütles, et on alati pidanud atrakstiivseks ainult lamedarinnalisi naisi. Kui tuttavaks saime, siis arvas ta, et mul on väiksem rind kui tegelikult, sest enamik naisi kannab polsterdustega rinnahoidjaid, mis väliselt suuremaks teevad. Mina ei kandnud ja esimene kord voodis olles oli ta pettunud olnud. Hiljem üritas sellega leppida, kuna muidu ma talle meeldisin. Siis mingil hetkel olin talle täiesti vastumeelseks muutunud.

Ei osanud selle peale midagi kosta. Šokk oli lihtsalt nii suur. Peatselt kolisime lahku. Mõni nädal peale lahkuminekut pakkus ta mulle oma sõprust ning saatis veel meilile oma ekside alastipilte, et näeksin, millised rinnad talle meeldivad (A või väiksem siis).

Ausalt öeldes ei taha temaga enam tegemist teha, mitte mingis mõttes. Kummaline, et mehel, kes tundus olevat igati tore, tark ja huvitav, on selline kiiks. Pole varem kuulnud, et kui kõik muud sisemised ja välised näitajad meeldivad, siis selline asi võiks häiriv olla.

Head lugejad, mida teie sellisest mehest ja sellisest suhtumisest arvate?

Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!