KOLMAPÄEV

Täna hakkas laps kõikvõimalikke asju küsima, mida ma pühapäevase poeskäigu ajal ostnud ei olnud. Meil oli õhtul kohe tüli majas, sest tema nõudis keedukartulite asemel hoopis keedetud riisi, mul aga ei olnud kapis terakestki. Siis selgus, et ploomimahl on otsasja poeg virises õhtu läbi, et emme, lähme poodi. Tavaliselt oleksin sellisel puhul võtnud ette jalutuskäigu lähimasse supermarketisse, võtnud nii riisi kui ploomimahla ning tõenäoliselt pannud korvi veel ka hapukurgipurgi ja marineeritud heeringa, mille järele juba mitu päeva on neelud käinud. Kuid saime pahast tujust ja virinast õnneks poes käimatagi jagu, raha jäi alles ja ma olen otsusega väga rahul.

Aga piim on mul nüüd küll otsas, neljapäeval enam pääsu pole, peab kusagilt läbi astuma. Üritan Rimit ja Prismat vältida, seal on ahvatlusi rohkem ja käsi tõuseb kui iseenesest head-paremat korvi panema. Lähen parem kodulähedasse keldripoodi või äärmisel juhul Maximasse.

Kolmapäevane menüü oli meil siis selline:

Hommik
Laps sõi pool õuna ja ühe banaani. Mina jõin tassi kohvi ja praadisin sepikut võiga ning sulatasin sinna juustu peale. Tomativiile kõrvale ja maitses hea küll.

Lõuna
Jäi kiirustamise ja suure töökoormuse tõttu vahele, aga õnneks ei veninud päev eriti pikaks ja sain varem koju toitu valmistama.

Õhtu
Keetsin kartuleid ja tegin maitsvat hakklihakastet. Kõrvale, nagu ikka, väike salatike, mis koosnes tomatist, kurgist, paprikast, lehtsalatist. Juurde jõime apelsinimahla ja magustoiduks sõime jäätist.
Hiljem näksisime veel soolapähkleid.

Neljapäeval siis lähen piima järele, loodetavasti ei teki ahvatlusi midagi muud osta.

Loe veel: Poeeksperimendi teine päev: kui poes käima ei pea, jääb palju rohkem aega lapsega tegelemiseks" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/poeeksperimendi-teine-paev-kui-poes-kaima-ei-pea-jaab-palju-rohkem-aega-lapsega-tegelemiseks.d?id=60891971"> poeeksperimendi teine päev: kui poes käima ei pea, jääb rohkem aega lapsega tegelemiseks

kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kuidas-laks-kristiina-poeeksperimendi-esimene-paev.d?id=60830373">Eksperiment: kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev?

Eksperiment: kas perenaine saab hakkama vaid korra nädalas poes käies?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kas-perenaine-saab-hakkama-vaid-korra-nadalas-poes-kaies.d?id=60765729">Eksperiment: kas  perenaine saab hakkama vaid korra nädalas poes käies?