Meie pere käis 30.oktoobril siis lõpuks fotosessioonil, mille saime Delfi Naistekalt tänutäheks Kooliblogi kirjutamise eest. Pildistamas käisime Fotopesa suudios fotograaf Marika Talpas-Taltsepa juures. Sealne olustik oli kõik viimase peal. Fotograaf saavutas kohe meiega klapi ja tema ideed olid väga lennukad. Neid tal lausa lendas varrukast! Igatahes möödus tund väga kiiresti, ideid oleks olnud veel ja veel. Ja kõiki pildid olid omapärased ja huvitavad. Ta oskas väga hästi pildistada laste emotsioone ja sai nad naeratama.  Arvan, edaspidi ei pea me enam fotograafi otsima, vaid läheme alati Marika juurde.

Lapsed pidasid ka üllatavalt hästi vastu. Kuuletusid ilusasti, kui pidi naeratama ja poseerima. Isegi meie pesamuna ei tüdinenud ära. Stuudios oli ka väga palju huvitavaid dekoratsioone, mida lastel oli põnev vaadata.

Tegime mõned perepildid, paar fotot jõulukaartide jaoks ja loomulikult kõige rohkem fotosid sai tehtud just lastest. Suur-suur aitäh Sulle, Marika, imeilusate piltide ja mõnusalt veedetud aja eest!!

Alondra on nüüd koolis käinud juba kaks kuud. Juba on tal tekkinud sõbrannad ja esimesel klassiõe sünnipäeval on ka käidud. Toimunud on ka palju klassiüritusi, mõned koolis, mõned väljaspool.

Õppimisega Alondral erilisi probleeme pole. Eks aegajalt tuleb ette, et ta ei saa kõigest aru ja siis ei taha väga hea meelega seda ainet õppida ka. Igatahes lasteaiaajast ta pole enam ammu rääkinud. Nüüd kuuleb tema suust vaid seda, kuidas koolipäev möödus ja mitte poolt sõnagi lasteaiast.

Vaata Alondra ja tema pere fotosessiooni pilte Marika blogist