Nii on kolm dokumentaalloo peategelast saanud võtteperioodi jooksul 120 akadeemilist eesti keele tundi ja teleprojekti viimases episoodis on Lina ja Howard otsustanud end A2-taseme eesti keele eksamil proovile panna.

Multilingua keelekeskuse eesti keele õpetaja Ly Leedu usub, et Howardi tugevuseks on see, et ta oskab oma teadmisi igas olukorras rakendada, samal ajal kui tundidest palju puudund Lina toetub naiselikule intuitsioonile. Indialane Vicky koos abikaasa Katriniga pakib aga kohvrid kokku ja sõidab Indiasse oma perekonna juurde talvituma ega proovigi sedakorda eksamit ära teha.

Dokumentaalloo viimases episoodis leiab aset ka Eesti esimene, aga traditsiooniline segapaaride kokkutulek. Lüüra rahvuskultuuride ühenduste seltsi katuse alla on kokku tulnud mitukümmend segapaari, kellest üks pool eestlane, teine välismaalane.

Millised on Howardi ja Lina eksamitulemused, kuidas läheb segapaaride kokkutulek ja millised on siin elavate välismaalaste tulevikuplaanid, selgub “Piirideta armastuse” viimases episoodis täna kell 20.00 TV3-s.