Võimalik, et nüüd pannakse proovile sinu usk (või õigemini selle puudumine) ja maailmavaade. Võib juhtuda asju, mis pööravad kõik su senised tõekspidamised pea peale.

Kui oled vaimuinimene või loovisik, koged võimast inspiratsiooni ja su teadvusele avanevad täiesti uued horisondid. Kui aga oled vaid materiaalse edu ja välise maailma hiilguse peal väljas, tunned et oled pidevalt vales kohas ja valel ajal — selline kummaline „nihkes” olemise tunne.

Umbes mai keskpaigani liiguvad koos Sõnnis Jupiter ja Must Kuu. Musta Kuu ehk Liliti võnked toovad jõuliselt esile sinu individuaalsuse ning kordumatuse. Kergem on endale tähelepanu tõmmata ja sattuda avalikkuse huviorbiiti. On palju lihtsam ära teenida nii kiitust kui ka kriitikat. Eriti tugevalt väljendub mõju 1-19. maini. Jupiter liigub Sõnnis kuni 11. juunini, mis soosib laias laastus kasvu ja arengut.

7-22. märtsini liigub Jupiteri-Liliti ühendusest üle Veenus — parim aeg uute suhete loomiseks, oma maine parandamiseks ja ka armuasjadeks. Sõnnis liigub Veenus 5. märtsist 3. aprillini - kasuta seda aega selleks, et tuua oma ellu ilu ja armastust. Veenuse parimad külgi, põnevust, nooruslikkust ja elurõõmu naudid ka 3. oktoobrist 28. oktoobrini.

Juulis tasuks võimaluse korral kindlasti puhata ja aeg maha võtta — närvipinge ja stress võib olla väga kõrge. Traumade ja äkkintsidentide suurenenud võimalus. Augustis mõjub pidurdav ja takistav jõud, vaja on energiat või muid vahendeid kokku hoida. Septembris ja osaliselt ka oktoobris võib tekkida igasuguseid hämaraid, keerulisi ja ka ohtlikke olukordi. Novembri viimasel ja detsembri esimesel dekaadil on võimalus loovateks muutusteks ja ka osasaamiseks kollektiivsetest mõttevormidest.