Mul on olnud tükk tegu, et sellest suhtumisest vabaneda ning mõista, et kaunilt riietatud ja kenasti meigitud naine ei ole mujal maailmas meeste silmis prostituut, vaid mehes võib peituda soov oma naise üle uhke olla. Nad ei hoia naist kodus kapis, vaid lähevad välja teda näitama ning temaga uhkeldama.

Trenniga alustamine tekitab peretüli — naine kindlasti vormib end kellegi teise jaoks

Kahjuks olen märganud, et eestlane küll tahab enda kõrvale ilusat naist, kuid nõuab, et naine peab ilus olema vaid tema jaoks. Ja kui ta on ilusa naise kätte saanud, kaob tema enesekindlus justkui päevapealt ning järele jääb vaid üks armukade tigedik. Kui naine julgeb kapist välja võtta pisut lühema seeliku, on mehel pilt selge — naine läheb küla peale lantima. Tegelikult ju püüab ju naine end üles lüüa just oma mehe jaoks… Kui pereelu on sassis või naisel on tunne, et ta ei eruta oma meest enam nii nagu armastuse alguses, püüab ta oma mehe pilgu tabamiseks oma garderoobi uuendada ja kelmikamaid rõivaid kanda. Need seksikamad riided aga ajavad muidu tuima Eesti mehe lausa marru. Ka trenniga alustamine võib tekitada suure peretüli. Tean isegi mitut kutti, kes arvavad et nende abikaasad käivad trennis ainult seetõttu, et loodavad sealt endale uued partnerid leida.

Sõbranna, kes tahtis pärast sünnitust endale uusi suuremaid kunstrindu (ikka selleks, et oma elukaaslase jaoks voodis erutavam olla), pidi lõpptulemuses hoopiski pettuma. Kui ta lõpuks need endale sai, ei lubanud mees teda enam koduseinte vahelt välja. Nüüd peavad sõbrannad temaga kohtumiseks neiu juurde koju minema, sest pärast kella kuut õhtul on uute tissidega kaunitari välisuks lukus. Tema elukaaslane ei julge oma ilusat ja seksikat naist enam kusagile lubada — äkki hüppab talle tänaval või toidupoes juurde keegi teine.

Igava ja ilmetu naise juurest kõnnib mees ühel päeval aga ise minema või võtab endale armukese, sest oma naine on igav ega pinguta tema jaoks enam piisavalt…Võta nüüd kinni, mida see suhteliselt kinnise iseloomuga mees tegelikult tahab.

Tegelikult püüavad naised ju oma mehe jaoks ilusad olla

Kurb on see, et mehed ei mõista, et naine lööb end üles just eelkõige oma elukaaslase jaoks. Et naine käib trennis mitte teisi mehi noolimas, vaid püüab ühel pulgal püsida nooremate naistega ning oma mehele endiselt meeldida. Et naine lööb end üles, et oma kaasa tähelepanu saada ning kannab seksikat aluspesu mitte kellegi teise kui oma mehe silmade jaoks.

Tõde on see, et ilus ja seksikas naine vajab enda kõrvale enesekindlat meest, kes ei karda oma naist teistele meestele näidata, sest ta on oma armastuses ja positsioonis kindel. Suur osa Eesti mehi on aga endasse tõmbunud ning kannatavad alaväärsuskomplekside all. Nad ei julge oma ilusat naist maailmaga jagada.

Mul on hea meel, et ma olen välismaal elades lahti saanud sellest litsiks nimetamise pelgamisest, millega eestlannasid teenimatult alandatakse.  Naine, kes julgeb olla kaunis, oma keha eest hoolitseda ning kanda erksaid värve ei ole kindlasti prostituut.

Kust üldse tuleb meie riigis see pidev naiste litsiks nimetamise komme? Kui keegi püüab siinkohal viidata Nõukogude ajale, siis see väide on vale, sest Vene naised julgevad kanda nii värve kui miniseelikuid ning vene mehed on oma ilusa naise üle alati uhked.

Mina usun, et naiste alavääristamine on eestlaslik kompleks, millest on aeg lahti saada. Mehed, olge oma kaunite kaasade üle uhked ja laske neil ometi oma käevangus särada. Uskuge mind, enamus naisi lööb end üles ja hoiab end vormis vaid oma elukaaslase jaoks.