Ma ei armasta eriti alkoholi, kuid vahel väljas käies ikka võtan klaasikese. Aga ma ei jäta oma jooki iialgi valveta, isegi kui olen pigem viisakas kohas. Ma ei arva, et korgijoogid levivad ainult inimestest pungil klubides — neid võib olla kõikjal.

Kui ma tahan tualetti minna, palun sõbral-sõbrannal jooki valvata. Kui tagasi tulles selgub, et see sõber on vahepeal laua juurest ära käinud, siis tellin endale uue joogi. Mind ei huvita — ainult mina ja ainuüksi mina saan vastutada selle eest, et minuga midagi halba ei juhtuks!

Ma tahaks kõigile rõhutada, et sellised õnnetused juhtuvad inimestega, kes lasevad neil õnnetustel juhtuda. Beibedega, kes lähevad klubisse ja lasevad kahtlastel tüüpidel endale välja teha. Inimestega, kes ei oska ilmselgelt alkoholiga piiri pidada ja kellel kaob seega igasugune kontroll enda asjade üle. Niipea kui inimesed hakkavad aru saama, et nad toovad pooled hädad endale ise kaela, muutuks ka maailm turvalisemaks kohaks. Ja kui see ikka kuidagi meelde ei jää, siis ma ei tea... Jooge pudelist ja hoidke sõrme pudeliaval. Aga ärge olge nii pagana rumalad!