Siin on kuus viisi, kuidas naiste muutumine pere peamiseks leiva lauale toojaks seksi tulevikku muudab:

1. Naised tahavad seksi rohkem kui mehed
"Naissoost on saamas sugupool, kes vajab seksi rohkem kui mehed," väidab Mundy. Naiste karjäärialane edu on nad seksuaalselt vabastanud, nad otsivad seksi julgemalt ning on avatud erinevatele mängudele ja uutele kogemustele.

2. Naisi huvitavad püsisuhted järjest vähem
Seda näitab Mundy sõnul asjaolu, et paljud naised, keda ta raamatu jaoks intervjueeris, ei suuda leida mehi, kellega püsisuhtesse astuda. "Kui naised seksiksid vaid selleks, et meest enda küljes hoida ja suhet tugevdada, ei toimuks tänapäeval voodites enam eriti midagi, sest mehi, kellega suhet luua ja hoida, on väga väheks jäänud." Ning naistel, kellega Mundy rääkis, ei olnud pühendumisega kiiret - nad ei pea kiiresti abielluma, sest nad ei vaja sponsorit, vaid saavad majanduslikult ise hakkama.

3. Mehed kaotavad seksi vastu huvi
Mundy sõnul on mehed, kelle naiste sissetulek on suurem, seksist vähem huvitatud. Põhjuseks näiteks see, et mehed tunnevad end rohkem teeniva naise kõrval tossikestena. Ning hakkavad kasutama seksi relva või mõjutusvahendina, nagu naised seda tänapäeval teevad - ikka selleks, et end jõulisemana tunda.

4. Naised seksivad võimalikult paljude meestega
Noored naised, kellega autor vestles, nautisid armurõõme paljude erinevate partneritega peamiselt kogemuste hankimise eesmärgil. Põhjustena toodi välja veel nauding, sest kõik teevad nii, et välja selgitada, kes on parim armuke jne. Üks naine võrdles seda "võimalikult paljude autode katsetamisega enne ühe ostmist!"

5. Naised on meeste välimuse suhtes üha kriitilisemad
Mida edukamaks ja rikkamaks naised saavad, seda valivamaks nad võimalike voodipartnerite välimuse suhtes muutuvad.

6. Naised keelduvad oma välimuse muutmisest mehe rõõmuks
Naised, kellega autor vestles, nägid küll kenad välja, kuid kinnitasid, et sellega asi lõpeb ka. Kui boyfriend paluks neil enda juures midagi muuta, lükkaksid nad palve pikemalt mõtlemata tagasi.

Allikas: Huffington Post