"Ma olen väsinud naistest, kes nutavad oma ammukaudunud noorust taga selle asemel, et oma praegusest vanusest rõõmu tunda. Anu Saagim on tõesti ilus ja nooruslik naine, kellele on miniseelikud ja liibuvad nabapluusid lubatud, kuid ta paneb ka teistele üle viiekümnestele pähe mõtteid, et võiks veel keskkooliaegsed lühikesed seelikud selga tõmmata, mis siis, et enam hästi ei mahu. Teate, ei või. Seda ei ole ilus vaadata. Teatud vanuses hakkab nahk jalgadel rippuma, tselluliit paistab välja ja see ei ole ilus! Miniseelikuid saavad endale lubada vaid noored ja saledad tütarlapsed, kel jalad siredad. Lödisevate kintsude ja rippuvate põlvedega prouad võivad küll tahta nooruslikud olla, kuid enesepaljastus ei ole eakohane! Samuti ei ole eakohane hüsteeriliselt itsitamine, kui seltskonda ilmub mõni mees, end lillelõhnases parfüümis marineerida ja söögilauas seksinalju teha.

Miks ei julge naised väärikalt vananeda? Teatud eas tagasi tõmmata, vahetada oma keskkooliaegsed riided eakohasemate vastu ning välja näidata lolluse ja tibilikkuse asemel aastatega õpitud tarkust, enesekindlust ja väärikust? Väärikas ei tähenda tingimata vanamutilikku käitumist ja riietumist.

Noorus ei tule iial tagasi, seega oleks äkki parem leppida oma saatusega, vahetada välja oma garderoobi sisu ning nautida elu just sellisena, nagu see antud hetkel on?"