Kohutav lugu juhtus Argentina linnakeses tähendusrikka nimega Resistencia — hispaania keeles tähendab linna nimi vastupidavust, sitkust, vahendab The Sun.

Ema Analia Bouter ei suuda hetkel veel mõelda, kelle süü see intsident võis olla, kuid ühes on ta kindel: “Rõõm tütrekesest on nii suur, et varjutab kõik teised tunded. Olen kristlane ja usun, et jumal andis mulle tütre tagasi!”

Chaco provintsis asuva Perrando de Resistencia haigla arstid kuulutasid Analia kolm kuud enne õiget aega sündinud tütre surnuks, nad ei suutnud leida lapsel pulssi. Emale öeldi, et laps suri kohe pärast ilmaletulekut — ta olevat olnud liiga nõrk.

Vanematele anti lapse surmatunnistus ning nad saadeti koju, kuid nad otsustasid siiski haiglasse tagasi minna ning oma beebiga hüvasti jätta. Samuti soovisid nad mälestuseks pilti teha. Kirst oli juba kinni naelutatud, kuid vanemate palve peale see avati ning šokeeritud vanemad nägid, et 12 tundi külmas surnukuuris olnud beebi, kelle keha kattis härmatis, hingab ja liigutab!

Arstid on hämmelduses ning kinnitavad, et neil ei ole juhtunule ühtegi mõistlikku selgitust. Nii sünnitusarst, günekoloog kui lastearst vaatasid beebi pärast sündi üle ning kuulutasid ta üksmeelselt surnuks.

Loe lisaks: