26.05.2012, 23:00
Retsept: grillitud puuviljavardad
FOTO:
Grill pole loodud vaid lihale - edukalt saad selle abil valmistada ka väga maitsva magustoidu. Grillitud puuviljavardad on end tõestanud paljude lemmikuna ja selle mõnusa retsepti koostasid Santa Maria kokad.
Kogused neljale:
1 väike ananass
4 nektariini
2 banaani
1 sl mett
1 tl Santa Maria jahvatatud kaneeli
pool pudelit Santa Maria ananassiglasuurkastet
2 sl valget veini
Kui kasutad bambusvardaid, leota neid enne kasutamist tund aega külmas vees. Lõika ananass pikuti neljaks, eralda südamik ja tükelda ananassisektorid. Lõika nektariinid neljaks ja eralda kivid. Koori banaanid ja viiluta ratasteks. Sega omavahel mesi, kaneel, ananassiglasuur ja vein. Lüki puuviljad vardale, pintselda maitseseguga ja grilli. Serveeri näiteks koos vanillijäätisega.