Evolutsioon ei näe tulevikus kohta romantikutele ning seetõttu peab naisterahvastele mõnel muul viisil muljet avaldama.

Mees.eu proovib väikese uurimuse tulemusena lugejale omapoolset nõu anda, aitamaks kohtingut või jutuajamist võimalikult edukas suunas arendada. Kuna elementaarsed kohtingutarkused (ei ninanokkimisele ja mustadele küünealustele, pesemata hambad ja kaks nädalat ajamata habe) on enamusele üldjoontes teada, siis keskendume sedapuhku juba edasijõudnud "kohtingulõvidele".

Ülieduka ärimehe müüt

Paljud naistuttavad räägivad, et neid on viimasel ajal klubides "ära rääkida" üritanud mehed, kes teenivad omasõnutsi 50 miljonit krooni aastas. Üldiselt võib öelda, et tegemist on hea ideega, kuid siiski oleks viisakas vastavat sissetulekut kohtingujärgsel hommikul demonstreerida. Kui sul villat ja helikopterit ei ole, siis katsu neid mitte ka välja mõelda. Esimesel kohtingul oleks soovitav ennast tagasihoidlikult reklaamida ning rohkem neiu tegemiste kohta uurida. Samas ei tohi see aga ülekuulamiseks kujuneda.

"Mul on ka koer!"

Kas sa oled märganud, kui paljud kenad naisterahvad jalutavad parkides oma lemmikutega? Siit ka nõuanne: kui sul on olemas oma lemmikloom, siis ärge hoidke teda umbses toas vangis, vaid vii ta välja jalutama. Pargis saab väga lihtsalt teiste loomaomanikega jutule ning jutu lõppedes võib näiteks naljatledes küsida, et: "Kuna siis Pitsu ja Pontu jälle kokku saavad?" Kui aga lemmikut ei juhtu olema, siis võid minna lemmikloomade poodi ning teha nägu, et olete nõutu ning ei oska endale lemmikut valida. Kindlasti leidub ka mõni abivalmis neiu, kellelt vastavat nõu küsida ja nii jutulõnga veeretamist alustada.

Ajateenistus

Nooremad kutid saavad rõhuda sellele, et nad peavad varsti ajateenistusse minema ning nad sooviksid endale kirjasõpra. Ajateenistus äratab tütarlastes alati imetlust ja huvi ning jutuajamine võtab suure tõenäosusega meeldiva pöörde. Siiski tuleks vältida ekstreemsusi, stiilis: "Ma lähen kahe nädala pärast Iraaki" Kui sa sinna päriselt ei lähe, siis on see väga ebaviisakas missioonil või ajateenistuses viibivate sõdurite suhtes ning ka neiu silmis kaob igasugune austus sinu ja sinu tegemiste vastu.

Murtud süda 

Vana hea nipp, mis tõenäoliselt kunagi oma mõju ei kaota, on jätta endast murtud mehe mulje. Õnnetu armastus äratab neidudes kaastunnet ning õrnemale sugupoolele on omane huvi intiimelu ja intriigide vastu. Kui sa suudad esineda tõeliselt õnnetu armastuse ohvrina, siis võib peagi uut kokkusaamist oodata. Samas on ka selle taktika puhul omad seadused. Õnnetu armunu või mahajäetu jutt ei mõju, kui sellega kohe alguses välja tulla. See peab selguma "juhuslikult" vestluse käigus. Lisaks ei tohiks oma kannataja rolli liigselt sisse elada, sest vastasel juhul jätad endast liiga hädise mehe mulje ning neiul võib huvi sootuks kaduda.

Tähelepanu raamatukogudele!

Suurepärane koht tutvuse alustamiseks on raamatukogu. Alati võib neidudelt küsida raamatu kohta, mida nad käes hoiavad, vihjates, et üks sõber soovitas sul just seda lugeda, kuid otsustasid enne kelleltki küsida, kes seda lugenud on. Edasi minnes saab paluda soovitust mõne huvitavama raamatu lugemiseks ning pakkuda vestluse jätkamist kohvikus. Kindlasti ei tohi positiivse vastuse korral raamatutele püsima jääda, vaid näidata, et sa ka tegelikult neiust huvitatud oled.

Tegija

Neiuga kohtudes ei pea alati just mees tagasihoidlikum pool olema. Paljudele naistele meeldivad mehed, kes teavad, mida tahavad ning teevad. Näiteks saad kohtingul öelda, et sul tuli midagi ootamatult vahele, kuid sellest hoolimata pühendate kaaslasele nii palju aega, kui sinu võimuses hetkel on. Sellisel juhul mõistab neiu, et sind ei jätku tema seltskonda igaveseks ning üritab lühikese aja jooksul endast võimalikult huvitavat ning meeldivat muljet jätta.

Võid teha julgeid komplimente ning näidata, et kontrollid olukorda täielikult. Näiteks lahkudes hetkeks neiu seltskonnast, võiksid tagasitulles justkui muuseas öelda, et kohustused kutsuvad, kuid sa otsustasid siiski meeldivamate kasuks. Selline poolhoolimatu lähenemine avaldab sageli rohkem mõju, kui punastades ning kokutates öeldud: "Sa oled ilusam kui kõik tähed öises taevas!"

Aku tühi

Esmapilgul kulunud nipina näiv "Vabandage, mu telefonil sai aku tühjaks, kas Te laenaksite mulle kaheks minutiks enda oma?" mõjub tegelikult ikka veel. Kui neiu on vastutulelik ning usaldabki sulle oma mobiili, siis saab alati teda tänutäheks kohvikusse kutsuda. Eriti kaval on sellelt telefonilt oma mobiilile helistada (NB! Kontrolli eelnevalt kindlasti, et su telefon on hääletu peal!) ning hiljem üles tunnistada, et sul lihtsalt tekkis teda nähes selline idee tema numbri saamiseks. Taoline meelitamine peaks ka jääkuninganna punastama panema.

Väldi vigu! 

Äraproovitud laused, mis kindlasti vestluse alustamiseks ei sobi, on asjaosaliste sõnul järgmised:"Ma olen täna oma kabrioletiga, sest mu bemm on eksnaise käes. Ma vist olen üleüldse liiga hea mees. Et see on tema käes. Jah. Jätsin talle. Et ma ise olen selle kabrioletiga siis praegu."

"Mu magamistoa tapeet sobib suurepäraselt su silmadega!"

"Kuule, mina ja sina koos tantsupõrandal. Ma arvan, et see on geniaalne idee!"

"Ma olen kaks aastat tsölibaadis elanud. Kas pole masendav?"