On mitmeid põhjuseid, miks naisega kokku kolimine on teie mõlema jaoks suurepärane muutus. Hakkate vaikselt peas punuma, õpite teineteist paremini tundma, saate koos süüa teha ja tunda end nagu “tõelised täiskasvanud”. Kuid on ka palju üllatusi, mille üle sa eriti rõõmustada ei pruugi. Pead sõprade külla kutsumiseks naise nõusoleku saama. Mõnikord tahad veeta terve pühapäeva diivanil lesides, kuid naine heidab ette, et te ei tee kunagi midagi huvitavat ja ajab sind endaga toast välja…

Sa arvad: te sisustate kodu oma ühiste asjadega ja magamistuppa tuleb televiisor

Tule maa peale tagasi: Tõenäoliselt ei meeldi talle suurem osa “kunstist”, mida seinale tahad riputada — kunstimaitse on väga personaalne ja arvestama peab mõlema elanikuga. Teiseks — televiisor magamistoas mõjub suhtele laastavalt ja naine teab seda. Katsu sellele soovile vastu panna.

Sa arvad: jätkad sõpradega tšillimist ükskõik kus ja millal sa ise tahad

Tule maa peale tagasi: Sa ei kutsu endale diivanitäit semusid külla, kui su elukaaslane sellega nõus pole. Ka sina ei tahaks ju tulla koju ja leida ootamatult ees kädistava ja veini limpsiva naistekarja — oma külalistest peab teist osapoolt alati teavitama. Ühtlasi, tõenäoliselt pead nüüd pisut tagasihoidlikumalt võtma hakkama, sest nüüd on keegi, kes sind igal õhtul koju ootab.

Sa arvad: jätkad küll majapidamistööde tegemist, kuid tõenäoliselt võtab naine suurema osa enda kanda — ta oskab ju niikuinii paremini

Tule maa peale tagasi: sa pead enda järelt koristama, enda nõud pesema, prügi välja viima ja üleüldiselt kodu puhtuse hoidmises võrdselt kaasa lööma. Valmistu selleks, et tõenäoliselt muutub su naine ka oluliselt kriitilisemaks, sest näeb nüüd su külgi (ka lohakusi), mida ta varem ei näinud. Piisab ühest vedelema jäänud sokipaarist, et veedaksid ülejäänud õhtu tõelise fuuriaga.

Sa arvad: üür on pooleks, kommunaalid pooleks, toiduraha pooleks — sulle jääb kätte rohkem raha!

Tule maa peale tagasi: tõenäoliselt kolite kahekesi elades suuremasse korterisse kui see, kus üksi elasid, nii et üür on kindlasti kallim. Teiseks peate te hakkama ühist mööblit, sisustust jms varuma. Usu, sulle jääb kätte täpselt sama palju raha kui enne, võimalik, et vähemgi. Ja ära arvagi, et su kuuspakk ühise toidukorvi alla läheb.

Sa arvad: te “õnnistate” iga toa, seksides köögis, vannitoas, elutoas ja isegi koridoris…

Tule maa peale tagasi: võimalik, et teete seda alguses, kuid lõpuks olete te ikka enamjaolt magamistoas. Üks karm tõde veel: kuna olete nüüd kogu aeg ninapidi koos, on tõenäoline, et seks jääb isegi harvemaks — pole enam taasnägemise elevust ja õige vaikselt hiilib ligi rutiin. Võimalik, et sinu naine on erand, kuid tõenäoliselt ta seda siiski pole. Näita talle välja, et armastad teda, et ta erutab sind — nii on võimalik leeki kauem tulisena hoida.

Sa arvad: saad oma naist iga päev seksikates riietes näha

Tule maa peale tagasi: kas sa tead, mida naine koju jõudes kanda tahab? Dresse, vanu ja välja veninud t-särke, topilisi pusasid... Juuksed lähevad pealaele krunni, jalga lähevad pehmed sokid. Ühtlasi, kui varem kandis naine sinuga kohtudes alati oma kõige seksikamat pesu, siis võime kinnitada, et nüüd näed ära ka kõik ta puuvillased "vanaema" alukad.

Allikas: askmen.com