"Naised valitsevad maailma. Aga nad ei saa sellest aru. Jah, mehed on justkui enamvähem igal pool võimutüüri juures, aga kes need mehed kasvatas? Naised kasvatasid. Ja naised kasvatavad meestest tõelisi mehi. Ja tõelised mehed valitsevad maailma nii nagu näha," kinnitas ta Naistekale.

"Lahenduseks on see, kui maailma valitseksid inimesed, mitte mehed ega naised. Mehed ja naised on rollid, mida inimesed paremini või halvemini täidavad. See ei tähenda sooneutraalsust või midagi sellist. Lihtsalt naised-mehed võiks proovida olla eelkõige inimesed.

Me oleme avastanud, et meie lavastuse „Naised valitsevad maailma” naiste ühiskond on peaaegu ideaalne inimkooslus. Omamoodi utoopia. Kärgpere ilma kadeduse, omandi, hierarhia ja vihata. Ja samas on nad tavalised inimesed, ei ole mingid lummutised ega päiksenaised."

Augustis mängitakse kümnel korral Tartus Raadi vanal lennuväljal Ivar Põllu uuslavastust „Naised valitsevad maailma ehk Opus Geographicum”. Vaata lisaks: http://www.erm.ee/et/kylasta/Raadi/suvelavastus