1. Esimene suurem trend selle sügise kotimoes on karusnahk. Mida karvasem kott, seda uhkem ja eelistama ei pea ainult naturaalseid valgeid, musti ja pruune toone — miks mitte osta hoopis sinine?

2. Pidulikemal puhkudel on omal kohal erinevate kivikeste ja litritega kaunistatud kotid, mis aitavad pimedal ajal pisut särada.

3. Naistele, kes ei kanna kaasas muud kui pangakaarti, mobiiltelefoni ja huulepulka, sobib ideaalselt minikott. Väike ja enamjaolt klassikalise lõikega kotike, mis mahutab vaid hädavajaliku… kui sedagi.

4. Põgened sügisesel nädalavahetusel kallimaga paariks päevaks spaasse või maale vanaema juurde? Sinu õnn, et Vogue soovitab hetkel kanda ka suuri weekender-kotte, ehk selliseid kotte, mis mahutavad ära täpselt kõik kaheks-kolmeks päevaks vajaliku.

5. Loomamustrid vallutavad jätkuvalt südameid ja nüüd on need jõudnud kottidele, alustades sebrast ja lõpetades leopardidega.

6. Kott ei pea koosnema vaid ühest materjalist ning erinevate mustrite ja materjalidega miksitud kott on sel sügisel väga in.

Vaata galeriid Vogue'i veebilehelt! Milline trend on sinu lemmik?