17.12.2012, 23:00
Retsept: kõrvitsa-cappuccino supp gratineeritud Brie juustu ja musta leiva tšipsiga
FOTO:
Restoran Bonaparte jagab Naisteka lugejatega üht põnevat kõrvitsasupi retsepti. Antud kogustest saab supi neljale inimesele. Head isu!
Vaja läheb:
500 g muskaatkõrvitsat
200 g kartuleid
100 g mugulsibulat
2 küüslauguküünt
1 pakk rõõskkoort 35%
1 tl Dijon sinepit
soola, pipart maitse järgi
kaunistuseks tükike Brie juustu ja musta leiva tšipse.
Valmistamine:
Praadida sibul ja küüslauk. Keeta muskaatkõrvits ja kartul pehmeks.
Lisada sibul ja küüslauk.
Püreestada ning lisada maitseained ja rõõskoor. Lasta keema ja kaunistada Brie juustu, musta leiva tsipsi ja tüümianiga.