1. See õhtu PEAB olema kõige ägedam õhtu. Ja just seetõttu, et surve on nii suur ja sa tead, et nii PEAB olema, ei saa sa tegelikult sellest mõnu tunda.

2. Kõik sõbrad ja tuttavad uurivad juba kuu aega varem, mis sul sel õhtul plaanis on.

3. Sa pead välja nägema võimalikult sädelev ja särav, kuid ehted ja teised pidulikud aksessuaarid torgivad ja ajavad sügelema.

4. Sa kulutad tohutult aega oma riietuse planeerimisele ja leidmisele, kuid lõpuks selgub, et oled ikkagi liiga pidulik või mis veel hullem — mitte piisavalt pidulik.

5. Lühikese seeliku ja kõrgete kontsadega ei ole eriti mõnus lumes külmetada, olgugi, et kõik filmid ja ajakirjad meile seda näidata üritavad.

6. Sa vaatad Youtube`ist meigivideosid, õpid ja harjutad tegema perfektset suitsusilma, kulutad selle lihvimisele tunde ja oled endaga rahul, kuid peol näed tüdrukut, kes on piirdunud vaid ripsmetušši ja huulepulgaga ja mõtled, mille kuradi pärast sa nii palju vaeva nägid.

7. Restoranidel on selleks õhtuks väljas ainult megakallid erimenüüd, nii et su ainus võimalus väljas süüa on maksta end lõhki või leppida burksiga.

8. Su lemmikpubidel, -klubidel ja -restoranidel on oma aastalõpuprogramm, mille piletid on kas välja müüdud või maksavad su kuupalga.

9. Isegi kui sa pääsed oma lemmikklubi aastalõpuüritusele, saab sul sellest kohe kõrini, sest taipad — sa maksid üle lihtsalt selleks, et osaleda järjekordsel mõttetul läbul.

10. Kui sa oled üksi, ei ole sul kesköö saabudes kedagi suudelda.

11. Kui sa oled koos kallimaga, ootavad ja vaatavad kõik üksikud teie suudlust.

12. Sa ei pääse linna ega linnast koju tagasi, sest bussid ei sõida ja ükski taksonumber ei vasta.

13. Terve linn on purjus lällajaid täis.

14. Kui oled aastavahetuseks välismaale sõitnud, lootes kõigest eelpoolkirjeldatust pääseda, taipad sa, et välismaal on see õhtu täpselt sama nõme. Ja nüüd ei ole sul võimalik olukorda ka parima sõbranna juurde minekuga päästa.

15. Järgmisel hommikul ärkad tuumapohmelliga.

16. Su sõbrannad, kes jõid rohkem kui sina, ärkavad värske ja puhanuna ja pohmellist pole jälgegi!

17. Nad kinnitavad sulle, et pohmelli vastu aitab ainult peale võtmine ja viivad su välja, mis tähendab, et ka 2. jaanuar algab sul täpselt samasuguse peavaluga.

18. Saad hommikul sõbrannadega kokku, et muljeid vahetada ja hommikust süüa, kuid kohvik on täis ja teenindus kordi aeglasem kui tavaliselt…

19. …mis jätab su sõbrannadele veel rohkem aega, et rääkida, KUI täis nad eelmisel õhtul olid ja milliseid lollusi korraldasid.

20. Sa ei pääse jõusaali uksest sisse, sest kõik need, kelle uusaastalubadus oli hakata trennis käima, on nüüd sinna kogunenud.

Allikas: Buzzfeed