1. Riided

Kui sa teaksid, kui tohutu on riidepoodides juurdehindlus, kukuksid sa lihtsalt pikali. Ütleme nii, et särk, mille eest sina maksad 30 eurot, on maksimaalselt väärt vaid mõni protsent sellest hinnast, eriti kui poodled kauplustes, mille siltidelt võib lugeda “Made in China”. Kannata allahindlusteni — ehkki ka siis on hinnad (vähemalt Eestis) üsna krõbedad, saad sa parema pakkumise. Kõige parem on allahindluste ajal üldse välismaad külastada.

2. Õpikud ja raamatud

Alati leiab kellegi, kes enam oma õpikuid ei vaja ning on lahkelt nõus need võileivahinnaga edasi müüma. Mis puutub ilukirjandusse, siis ajaviitekirjanduse eest, mis saab läbi 2–3 päevaga, maksab üle kümne euro vaid see, kes raha lugema ei pea. Teistel soovitaks külastada raamatukogusid, laenata raamatuid sõbrannalt või hoida silmad lahti kirbuturgude ajal.

3. Kauasäilivad toiduained

Kui näed midagi, mida niikuinii sageli kasutad, soodushinnaga, siis osta hulgi. Pikas perspektiivis säästad niimoodi päris kopsaka summa. Sellisteks asjadeks võivad olla näiteks külmutatud puu- ja juurviljad ning marjad, makaronid, konservid jms.

4. Pesemisvahendid

Neid kulub alati ja need säilivad reeglina kaua, nii et miks mitte osta suurem hulk, kui neile on kaupluses hea pakkumine? Sama kehtib ka kõikvõimalike puhastusvahendite kohta, mida majapidamises tarvis läheb.

Allikas: allwomenstalk.com

Jaga
Kommentaarid