umbes 30 tk

200 g võid
200 ml suhkrut
100 ml tumedat muscovado suhkrut
2 spl kaneeli
2 tk muna
150 g jahvatatud sarapuupähkleid
200 g valget šokolaadi, riivituna
350 ml nisujahu
200 ml kaerahelbeid
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl kivisoola, veskis


Kuumuta ahi 200 °C-ni. Sega omavahel toatemperatuuril või, suhkrud ja muna, lisa pähklid, šokolaad ja kaerahelbed. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa taignale. Sega ühtlaseks massiks. Vormi taignast võrdsed pallid ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 10-15 minutit ja lase küpsistel ahjuplaadil jahtuda.

Veel maitsvaid retsepte: www.santamaria.ee/retseptid