Elamuskingituse portaali kingitus.ee turundusjuhi Liis Udrise sõnul kingitakse naistepäeva puhul peamiselt lilli või ehteid. „Küll on aga julgematel võimalik üllatada oma sõbrannasid või kaasasid hoopis teistsuguste kingitustega ja hellitada oma kalleid naisi näiteks mõne lõõgastava kehahoolituse või õhtusöögiga. Enamik naisi eelistavad ikkagi meeldejäävaid elamusi materiaalsete kingituste asemel,” lisas Udris.

Järgnevalt anname meestele viis kingiideed, mis kingisaajal kindlasti silmad särama panevad ja heakskiidu teenivad.

  

1.Õhtusöök pimeduses

Õhtusöök pimeduses on ainulaadne kogemus, mille käigus pannakse proovile  lauasistujate maitsemeeled. Näiteks Tai maitseid tutvustaval kolmekäigulisel õhtusöögil serveerivad roogasid pimedad ettekandjad või teenindajad, kes kasutavad öise nägemise seadet. Avastamisrohke õhtusöök ja elamus on garanteeritud.

2. Mõnusad kehahoolitsused

Ükski naine ei ütle ei mõnusale kehahoolitusele, eriti pärast pikka talve. Olgu selleks siis tavaline massaaž, šokolaadimassaaž või  hoopis luksuslik kehahoolitsus, kus kasutatakse 24 karaadist kulda. Erinevad spaad ja salongid pakuvad rohkesti alternatiive ning Udrise sõnul on  kindlasti võimalik leida nende seast just kingisaajale sobiv.

3. Päev spaas

Naistele meeldivad kingitused, mis pakuvad ühist ajaveetmisvõimalust. „Üheks alternatiiviks on veeta üheskoos päev spaas, kus saab lõõgastuda saunas, kosutada end erinevate spaa-protseduuridega ning lihtsalt nautida veemõnusid. Valida võib vastavalt soovile kas ühe- või mitmepäevaseid pakette,” sõnas Udris.  

4. Toidu- ja veinikoolitused

Erinevad toidu ja veinikoolitused on muutunud aina populaarsemaks. „Tegemist on mõnusa kingitusega, mille käigus saavad elamuse osaliseks nii kingisaaja kui ka tegija — seda juhul, kui koolitusel osaletakse koos,” lisas Udris. Toidukursuste käigus saab katsetada nii erinevate maailma kokakunsti kui ka näiteks kodust leivaküpsetamist. Veinikoolitused annavad aga võimaluse üheskoos degusteerida erinevate piirkondade veine. Tuleb vaid sobiv koolitus välja valida.

5. Ekstreemsemad kingitused

Nii mõnedki naised ja neiud peavad aga lugu hoopis teistsugustest kingitustest. Neid võib köita pigem langevarjuhüpe või tunnike lasketiirus. „Sellised ekstreemsed kingitused  annavad kingisaajatele hea võimaluse mõne uue alaga tutvust teha, mida nad muidu ehk ei söandaks proovida, ” sõnas Udris. Tema sõnul on kõige populaarsemateks ekstreemseteks kingitusteks langevarjuhüpped ja sõit paraplaanil. 

  

AUHINNAMÄNG!

Kõigil lugejatel oli võimalus osaleda loosimises ja võita naistepäeva tähistamiseks mõnus auhind. Kirjuta meile oma lahedaimast naistepäevast või kui oled mees, siis räägi, kuidas oled oma kallimat naistepäeval üllatanud. Vali alljärgnevast nimekirjast endale meelepärane auhind ja kirjuta see kirjale juurde. 

Valikus oli:

1.Aloe Spa kehahooldus 24karaadise kullaga

2.Õhtusöök pimedas

3.Päev luksuslikus Tallink Aqua spas kahele

4.Šokolaadimassaaž

5.Thai Rose Spa pakett „Naistele”

Auhinna võitis Merilin Miggur, kelle unistus oli ära proovida õhtusöök pimedas. Palju õnne, Merilin, võtame ühendust!