Meil on palju ühiseid tuttavaid ja omavahel kohtusime esimest korda ühel sünnipäeval. Nägime veel mõnel üritusel ja oli aru saada, et klapp on olemas. Ta kutsus mind välja ja juba järgmisel päeval otsustasime, et käime edaspidigi väljas ja teisi enam ei vaata. Nüüd on sellest möödas neli kuud. Minu jaoks on kõik tore, aga on ka palju keerulisi asju. Ma elan Tallinna lähedal koos vanematega. Käin ülikoolis ja nädala sees ka veidi tööl. Näeme Aarnega peamiselt nädalavahetustel ja nädala sees lepime Skype’iga. Ma tean, et neli kuud pole väga pikk aeg, aga ma mõtlen tõsiselt, et me võiks juba kokku kolida. Tal on kesklinnas kahetoaline üürikorter, me mahuks sinna mõlemad ära küll. Samas tean, et mu vanemad on vastu. Nende jaoks oleks harjumatu, et kodust ära kolin ja seegi, et kohe mehega kokku. Mu isa on 42 ja ema 40. Nende jaoks pole 30aastane mees mingi noormees, vaid neist vaid kümme aastat noorem. Nad arvavad, et mul on lihtsalt mingi faas praegu, et tahan vanemaid mehi. Asi pole tegelikult üldse selles. Aarne on väga lahe ja me sobime. Ma ei vaata kunagi mehe juures vanust ja endavanuste kuttidega pole millestki rääkida.

Kõik küsivad, miks koos oleme

Ka sõprade seltskonnas on palju küsimusi. Ma olen sada korda erinevatele inimestele selgitanud ühte ja sama juttu, kuidas me kohtusime ja kuidas vanusevahe pole probleem. Ka Aarne sõbrad olid talle vihjanud, et mina pole veel piisavalt küps, et tema vanuses mees peaks otsima kogenenuma naise, kellega

siis pere luua. Loomulikult mina ei taha veel lähiaastatel lapsi või abielu, aga olen aru saanud, et ka Aarne ei taha.

Kõige nõmedam, mida arvatakse, on see, et olen Aarnega koos raha pärast. Et mul on väike palk ja mõtlesin, et ohh sebiks ühe kena kõrget palka teeniva kuti ära. Ma ei ole küsinud palju ta palka teenib, aga arvan, et umbes Eesti keskmist. Ja mu vanematel on ka piisavalt raha, ma ei pea selle pärast põdema.

Kas Aarne ise on tüdinenud?

Ma ei tea, kas Aarne muidugi tahab minuga kokku kolida. Ehk on ka teiste inimeste liigne huvi ta ära tüüdanud. Ootan veel mõne kuu ehk teeb ta ise ettepaneku kokku kolida ja siis vaatame edasi. Teine variant oleks muidugi käega lüüa üldse kogu sellele suhtele, aga ma ei kavatse nii teha. Olen täiskasvanud naine ja ei viitsi teiste arvamuse pärast põdeda. Kui vanemad Aarnet rohkem tundma õpivad, siis nad ka vast lepivad olukorraga.