Tšekates sõnastikust, mida tähendab sõna bitch, leiad sealt mitu üsna erinevat vastet:

1. Pahatahtlik ja õel inimene (tavaliselt naine).

2. Lõbujanuline või amoraalne naine.

3. Midagi, mis on erakordselt raske või ebameeldiv.

4. Keegi, kes elab enda tehtud reeglite järgi ega hooli teiste arvamusest; vaba.

Ei ole just palju asju, mis oleksid tragikoomilisemad kui tunnistada, kuidas keegi teeb oma elus täiesti süüdimatuid valikuid. Just seepärast olingi nii elevil, kui hakkasin looma oma sarja “Don’t Trust the B---- in Apartment 23” tegelaskuju Chloe’t (kehastab Krysten Ritter). Idee karakterist, kes järgib vaid iseenda — ilmselgelt pisut vildakaid — moraalinorme, tundus mulle tõeliselt paeluva väljakutsena.

Ma võin, käsi südamel, tunnistada, et kõige põnevamad ja meeldejäävamad naised (ja mehed) on need, keda võib päris kindlasti heas mõttes bitch’ideks nimetada. Just nemad on need, kelle seltskonnas sa tahad viibida ja kes viivad su kummalistele pidudele, mis toimuvad veelgi veidramates linnajagudes. Sa ei suuda selle peale isegi vihastada, kuna suure tõenäosusega ei oleks sa nendesse olukordadesse iialgi sattunud, kui poleks olnud su bitch’ist sõbrannat. Bitch võib tähendada paljusid asju, aga mitte kunagi igavust.
Vaata Cosmo aprillinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: uutmoodi Miley Cyrus

• Lihtsad & praktilised soengunipid

• Mida ta kingitus tegelikult tähendab?

• Kui jõuad orgasmini vaid veidral viisil

• 20 seksinippi igaks meeleoluks

• Töötada homse nimel või elada hetkes?

• Sinu auto IQ

• Boonus: Ilu & tervis

Asi on selles, et me tegelikult salaja imetleme neid. Nad ei tegutse ühiskonna poolt ette kirjutatud reeglite järgi, neid ei huvita, milline on normaalne ning aktsepteeritav käitumine. Nad on karmid, imelised, lõbusad ja vabad. Kes ei tahaks olla selline?

Meedia peab tooma sinuni tegelasi, kellega saad samastuda, kuid samuti on vaja neid, kes šokeeriksid ja kõditaksid su närve. Sama reegel kehtib ka päriselus. Sa lausa vajad enda ümber kaaslasi, kes lööksid sulle n-ö jalaga tagumikku, et läheksid baaris nunnu kutiga rääkima või teeksid oma suu koosolekul õigel ajal lahti.

Mul on hea meel tõdeda, et naised lasevad viimasel ajal üha enam kõneleda enda sees peituval bitch’il. Need naised saavad, mida tahavad, ja teevad kõike sellise enesekindlusega, mis on ühtaegu vinge ja pisut alatu. Lisades oma ellu väikese annuse bitch’ilikku mõtlemist, võidame kõik. See võib muuta elu küll segasemaks, kuid kindlasti tunduvalt lõbusamaks.