LensExpressi e-pood annab lühiülevaate nendest kolmest ajahambale vastupidanud prillimudelist. LensExpressi e-poes on müügil firmade Polaroid ja Centrostyle päikeseprillid, mille hulgast valisime välja kõige ilmekamad stiilinäited. Vaata ka fotosid!

Cat-eye stiilis päikeseprillid sarnanevad kassi silmadega. Mudelid varieeruvad ekstreemsetest teravatipulistest kuni rafineeritumate ümaramate vormideni. Kuulsused on „kiisuprille“ alati armastanud. 50.-ndatel kandsid cat-eye stiili kuulsaks Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn. Tänapäeval võib „kiisuprille“ näha paljude staaride ninal, nagu näiteks Lady Gaga, Scarlett Johansson, Rihanna jt.

Aviator´id ehk „piloodiprillid“ pärinevad 30-ndatest, mil prillimudel disainiti kaitsma lendurite silmi. Sellest ajast on mudelit edasi arendatud kuid siiani on säilinud prilliklaaside tilgakujuline vorm. Aviator´i stiilis päikeseprille on läbi aastakümnete kandnud tuntud meesstaarid nagu Paul McCartney, Tom Cruise, Sylvester Stallone jt. Tänapäeval on „piloodiprillid“ universaalsed ja sobivad samahästi nii naistele kui meestele.

Wayfarer´i stiil pärineb 50-ndatest, mil populaarsed Wayfarer´i plastraamidega päikeseprillid lükkasid troonilt seni peamiselt metallist valmistatud päikeseprillid ning algas plastraamide võidukäik. Pärast 60-ndaid on Wayfarer´i stiili tabanud mitu mõõna ja taasünni perioodi. Populaarsuse kasvule on aidanud kaasa näiteks teleseriaal Miami Vice või staarid nagu Madonna, Michael Jackson, Katy Perry, Edward Cullen jt. Käesoleval hooajal on saadaval nii klassikalist musta ja pruuni kui rõõmsavärvilisi prillimudeleid.

Päikeseprillid ei ole vaid kohustuslik suvine aksessuaar vaid ka hädavajalik kaitse kahjuliku UV-kiirguse eest. Läätsekandjatele ja allergikutele on päikeseprillid vajalikuks kaitseks õhus lendleva tolmu vastu. Tundlikuid silmi kaitsevad päikeseprillid aga tuule ja pimestava päikesevalguse eest. Lisaks neelavad polaroid filtriga prillid läikivatelt pindadelt (vesi, märg asfalt) peegelduva pimestava valguse. Läbi prillide nähtav maailm on selgem ja kontrastsem ning ka kanavarbaid tekib silmanurkadesse vähem.

LensExpressist leiavad abi ka optiliste prillide kandjad. Müügil on mudel CentroStyle Fitover ehk päikeseprillid, mis asetatakse optiliste prillide peale. Spordisõpradele pakume mudelit CentroStyle Sport, kuhu saab paigaldada optilised klaasid tugevusega kuni +/- 3,0 dioptrit.

Kui endal juba uued päikeseprillid ninal, siis ärgem unustagem lapsi, kelle õrnad silmad vajavad samuti kaitset UV-kiirguse eest. LensExpressi e-poes on suur valik Itaalia tootja CentroStyle laste päikeseprille. Väikestele moesõpradele pakume Hello Kitty päikeseprille.

LensExpress ootab teid tutvuma päikeseprillide valikuga kogu perele: www.lensexpress.ee
Proovi päikeseprille mugavalt kodus! Kui ostetud prillid sulle mistahes põhjusel ei sobi, on Sul õigus toode tasuta tagastada või ümber vahetada 14 päeva jooksul alates selle kättesaamisest. LensExpressis müüdavad päikeseprillid on 100% originaalsed ning prillidega on kaasas originaalne prillitoos. Polaroid kaubamärgi prillidega on kaasas ka originaalne prillilapp.


Jaga
Kommentaarid