AMISU
Flower Power — lillemustrid lühikestel shortsidel vöi skinnyteksadel. Kombineerituna jöuliselt helendavate pluusidega, mis valmistatud öhulisest kangast. Lillelapsed tunnetavad värve. Silmatorkavate lisanditega luuakse komplekt. Mustrid erinevates variatsioonides lihtsalt peavad olema, need garanteerivad hea tuju.

Rough Romantic — valge pits ühevärvilisel särgil päikesepleegitatud teksashortsiga — ainuvöimalik lahendus päikeselisel päeval. Röhutatud Cut-Out aksendid toonitavad  elegantset sundimatust. Suured päikseprillid ja silmatorkavad ketid. Liibuvad löiked ja pehme läbipaistvus ilma vaevata. Outfit Wow tüübile!

FISHBONE
90-date grungesuvi- mugav, cool naiselik- kirjud shortsid silmatorkavates värvides- natuke räsitud ja kulunud. Batikamuster ja laialivalguv värvilahendus on signaaliandjateks. Muretu trükisönum kiirgavates värvides. Neoonivärvides tennised ja värvilised vintage stiilis päikeseprillid on Must-Haves sel suvel.

Easy Summer Style — lühikesed särgid saavad mönusalt sölme keeratud ja kergest kangast, ühevärviliste vöi julgetes värvides shortside juurde kombineeritud. Cool nokats ja tennised on sportliku tänavastiili juurde kohustuslikud. Värviline peapael ja pop-sokid on  i-le täpiks asendamatud.

SMOG
Back to Denim — teksa pealaest jalatallani. Kerge teksapluus värviliste chinodega vöi pluus teksade juurde, näevad köik kulunud välja. Ka retrohönguline kivipesu on taas olemas. Sobivaks aksessuaariks on lenduriprillid ja nahast käepaelad.

Mustrimix- päikesepoisid kannavad mustreid: pluusid ja särgid lillemustri vöi värvilise ornamendiga. Etno on trend ja  ühevärviliste shortside vöi pükstega vöitmatu. Hippistiilis käepaelad on selle looki juurde kohustuslikud. Vintagehöng.

FB
Print Deluxe- julged trükid ja torkavad sönumid  sundimatust tänavastiilist. Huvitava trükimustriga särgid sobivad teksashortside  vöi värviliste chinode juurde. Lohakas nokats, suvine müts ja julged päikeseprillid loovad stiili.

Urban Camouflage- suurlinnakütid kannavad jahivärve. Sujuvad camuoprindid suvistes värvides. Moodne military-look cooliks stiliseeritud. Julged poisid kombineerivad plakatiprinte lihtsa kangaga. Suured cargotaskud hoolitsevad mugavuse eest. Väga casual- väga cool.

Jaga
Kommentaarid