Mina ise olen 21. Mis teie arvate, et kui ta mulle mingi aeg helistab, et kas tasuks temaga kokku saada? Mingi perv ta ei paista küll välimuselt olevat, küll aga ei tea ma ju tegelikult, et mis plaanid tal on. See töökaaslane, kes mu numbri talle edasi andis, ütles küll, et võid ju ometigi minna, et mis siin ikka juhtuda saab, et ta meil ju põhimõtteliselt püsiklient (tegu toidupoega). Ma ise olen ausal töeldes segaduses — kohati justkui ootan tema telefonikõnet ja tahaks teda näha, aga teisest küljest… just see vanusevahe probleem. Töökaaslane veel ütles naljaga pooleks, et viid omale koju uue issi.

Rääkisin ühele sugulasele ka, kes on minust hea mitu aastat vanem, tema arvas küll, et võin ju minna ja siis saan juba vast esimisel kohtingul aru, et mis mehega tegu on. Kahtlane aga on see, et seesamune meesterahvas on nüüd küsinud kaks korda minu töökaaslaselt ka tema numbrit. Alguses olevat öelnud naljaga pooleks umbes nii, et on veel kellegi numbrit anda või ja eitava vastuse korral oli küsinud siis tema enda numbrit. Paar päeva tagasi sama lugu, et olevat jälle irvitanud ja naernud ning uuesti numbrit küsinud. Seetõttu ma enam ei teagi mida arvata.

See töökaaslane ütles küll, et suht mõttetu mees paistab olevat, et äkki teebki nii, et kõigilt küsib muudkui numbrit vms. No ma ei tea, mida arvata. Olen ise ka segaduses. Samas ei jäta ta ka sellist peolooma, sebija muljet vms, ta ütleski veel, et tal kogu aeg töö. Aga selline käitumine on imelik ikka. Alguses me töökaaslasega veel arvasime, et äkki ta eelmine kord tahtis nalja lihtsalt visata vms, et äkki oli tal häbi, aga samas kui ta jälle oli küsinud? Palun öelge, mida teie arvate? Et kui ta helistab ja tahabki kokku saada, kuidas käituksite?