1. “Jah, ma olen ka tegelikult märganud, et sa oled kaalus veidi juurde võtnud, aga sellest pole ausõna midagi!”

Miks ta seda välja ei ütle? Ole nüüd aus, kuidas sa reageeriksid, kui kurdad mehele, et oled kaalus juurde võtnud ja ta agaralt kaasa noogutab? Mees teab ise ka, et tal on targemõlgu kehitada ja kõike eitada.

2. “See soeng ei sobi sulle eriti hästi!”

Miks ta seda välja ei ütle? Kui sina lähed särades juuksurist koju ja niigi pisut pelgad, mida mees uuest soengustiilist arvab, siis mees teab, et tema ainus võimalik reaktsioon on öelda: “Oo, väga ilus!”

3. “Võiksid tihemini sõbrannadega väljas käia, et ka mina saaksin rohkem oma sõpradega aega veeta.”

Miks ta seda välja ei ütle? Tal on imelik ainult üksi pidevalt väljas käia ja kellelegi ei meeldi semudega baaris istuda, kui naine kodus kella jälgib. Ometi ei oska ta seda kuidagi sind solvamata sõnastada.

4. “Kusjuures, ei, ma ei igatse sind veel… ”

Miks ta seda välja ei ütle? Oled ühe päeva temast eemal viibinud ja uurid, kas ta juba sinust puudust ka tunneb. Muidugi ei tunne, ta saab kodus rahus olla, sõbrad külla kutsuda, kaua väljas olla, oma asjadega tegeleda… Aga ta ei taha su tundeid riivata.

5. “Su sõbrannad pole kahjuks eriti lahedad… ”

Miks ta seda välja ei ütle? Sest ta teab, et teise inimesi sõprade kallal ei nokita. Tal on su sõbrannade seltskonnas surmigav ja ta oleks meelsamini oma sõpradega või lihtsalt sinuga kahekesi, kuid ta armastab sind ja kannatab vapralt ka su sõbrannad ära.

6. “Ma eelistaksin tegelikult edasi magada.”

Miks ta seda välja ei ütle? Helistad talle öösel. “Kas magasid?” Uniselt vastab ta, et magas… Sina aga asud temaga, nüüd kus ta niikuinii üleval on, juttu ajama. Teine variant — pärast öist hullamist tuleb sinul jututuju ja tema noogutab kannatlikult kaasa, endal silmad unest udused. Kulla naine, lase mehel magada!

7. "Need riided jätadki selga?"

Miks ta seda välja ei ütle?
Mõtled kümme korda läbi, mida välja minnes selga panna ja kui lõpuks otsustatud saad, noogutab mees heakskiitvalt, ise samal ajal mõeldes, mida kõike ta parema meelega sul seljas näeks. Aga ta ei taha sind solvata ja eelkõige ei taha ta veel 15 minutit oodata.

8. "Jääksin meelsamini koju."

Miks ta seda välja ei ütle? Sina käid vapralt tema sõpradega koos väljas ja tema sugulaste sünnipäevadel. Ta ei taha kehvem olla.

9. "Mu ema teeb seda paremini... "

Miks ta seda välja ei ütle? Talle maitsevad küll ema pastad, pitsad ja pirukad rohkem, aga ta näeb, et sa püüad ja pingutad ning ei taha sind kurvastada.

10. "Ma ei taha, et sa mu autot laenaksid."

Miks ta seda välja ei ütle?
Jällegi, et sind mitte kurvastada, solvata või ärritada. Iga kord kui sa tema autoga sõidad, on see pärast must, prahti täis, teeb imelikku häält või on hakanud põlema mõni ohutuli.

Allikas: essence.com