Ekspertide sõnul ei ole vaja jalgratast leiutada ja iga päev uusi vägevaid trikke leiutada, klassikalised romantilised žestid töötavad suurepäraselt!

1. Suudle! Palju!
Suudlemine on vaieldamatult kõige erootilisem tegevus. Nii et võta oma kaasa kaissu ning anna talle üks korralik musu — selline, mis ta hingetuks võtab!

2. Loo meeleolu valguse ja sisustuselementidega

Räpased voodilinad, sassis tuba ja ere valgus ei mõju vallatlemisplaanidele just eriti soodsalt. Korista tuba, säti voodisse punased satiinlinad, süüta küünlad. Õige muusikavalik aitab samuti kaasa.

3. Näita, et hoolid

Täna oma partnerit, kiida teda, tee tema jaoks midagi toredat (väikesed kingitused, musid või kallistused terve päeva jooksul). “Neil, kes seavad oma partneri väljaspool magamistuba esikohale, teevad seda kindlasti ka magamistoas,” ütleb seksuoloog Jessica O´Reilly. Ja kohe päris kindlasti erutab naisi see, kui mees võtab osa kodutöödest enda kanda. “Kokkav või nõusid pesev mees on vastupandamatult seksikas,” kinnitab seksuoloog. 

4. Tee plaane

Ekspertide sõnul ei pea seks olema igapäevane tüütu kohustus. Parim seksielu on neil, kes tunnevad oma partneri vajadusi läbi ja lõhki ning arvestavad nendega. Väga paljud seksieksperdid soovitavad kaua koos olnud plaaridel seksida graafiku järgi (ja, see kõlab nõmedalt, kuid toimib!) ning vahepeal leida aega ja tahtmist ka spontaansete mängude jaoks. Planeeritud seks võiks järgneda näiteks romantilisele kohtinguõhtule, mille olete juba nädal aega varem kokku leppinud. Samuti soovitavad eksperdid vahetada kohti — kui tavaliselt ajate asjad ära magamistoas, liikuge üheks õhtuks hoopis elutuppa või vannituppa.

5. Hea omavaheline läbisaamine on hea seksi alus

Sinagi igatsed ju tagasi teie suhte algusaegu, mil iga puudutus su ihast hulluks ajas ning iga väiksemgi musi pöörase seksini viis. Kuhu see kõik kadunud on? See on kadunud su üheksast-viieni töösse, kolme lapsesse ja olmemuredesse. Sul jääb vaevu aega kaasaga paari sõna vahetamiseks, rääkimata pikkadest põhjalikest jutuajamisteks elust, unistustest ja tulevikuplaanidest. Kolmetunnised vestlused on samuti hädavajalikud, aga mõnikord aitab ka väikestest lausetest nagu “ma armastan sind” või “ma mõtlesin täna sinu peale”.

6. Toit on suureks abiks

Kõik eelnev ei tähenda muidugi seda, et peaksid maasikatest ja vahukoorest loobuma ning kiirmakaronide või burgerite peale üle minema. Õige dieet hoiab sind tervena, energilisena ja teotahtelisena ning tõstab su libiido taevasse.

7. Võta enda jaoks aega

Seks ei peaks sinu jaoks olema vaid järjekordne kohustus, mis tuleb hambad ristis ära teha. Et seks oleks sinu jaoks huvitav ja tore, peaksid sa saama tegeleda ka oma hobidega ja enese arendamisega. Ka pool tundi iga päev vaid iseendale aitab sul end koguda ning hea tujuga edasi minna.

Allikas: Huffington Post