1. Rinnad on kõvad
Naist kallistades tunned enda vastas kõvasid rindu ja kui ta liigutab, hüppab, kummardub, siis rinnad ei liigu loomulikult.Tõenäoliselt on tegu väga kõva korviga rinnahoidjaga, mis kingib muidu tagasihoidlikule rinnale kauni ümara vormi.
Oht! Tehakse ka vee ja geeliga täidetud rinnahoidjaid, mis on katsudes sama pehmed kui naise loomulik rind, nii et sellega on siiski võimalik alt minna. Vaadake, naised on nimelt VÄGA  kavalad.

2. Rinnad on liiga koos
Rindade vahel on vaid väike pilu? Kui suured naise rinnad ka pole, need pole mitte kunagi loomulikus olekus tihedalt kokku surutud, vaid nende vahele peaks jääma paar sentimeetrit vaba ruumi. Seega, iga kord kui imetled kellegi kokkupressitud dekolteed, tea, et see on rinnahoidja töö.

3. Vaata, kust algab rinnakude
Push-up rinnahoidja toetab rindu alt ja veidi ka külgedelt, kuid ei saa seda teha ülevalt poolt. Kui naise rinnad justkui tekivad rinnahoidja seest, aga sellest kõrgemal pole pehmeid ja ümaraid vorme, vaid on sile ja kondine ala, siis ei ole loomulik, et ka sellest allapoole midagi peale A- või väikese B-korvi jääb.