1. Suudlus vastu seina
Kui mees lükkab meid kirehoos vastu seina (aga mitte liiga tugevasti!), võttes sellega kogu kontrolli üle. Jah, jah, jah, seda me tahame!

2. Suudlus laubal
See on nii armas ja siiras ning näitab, kui palju meist hoolitakse. Kui meie põsed ka veel tema käte vahel on, ei ole maamunal ainsatki paika, kus me tahaksime rohkem olla!

3. Suudlus keset juttu
Loomulikult ei meeldi meile, kui me püüame millestki olulisest rääkida ja mees musiga vahele segab. Aga filmides on see imearmas ja kui mehed vahel lihtsalt niisama mõnusa ajaveetmise keskel meile musi teeksid, oleks see vägagi tervitatav!

4. Lohutav suudlus
Suudlemine vallandab õnnehormoone, nii et mis saaks olla parem kui lohutav suudlus keset pisaramerd, mis tuletab meile meelde, et maailmas on veel ilusaid asju, mille nimel elada ja mille üle rõõmustada.

5. Märkamatu suudlus
Me ei tea, et see juhtub ja tihtipeale ei tea me ka pärast suudluse saamist, et meid suudeldi. Kui me magame ja mees suudleb meie põske või juukseid, on see midagi nii imeliselt armsat, et iga naine peaks teadma, mis tunne see on… isegi kui ta on sügavas unes.

Allikas: allwomenstalk.com