Ma üritan mitte põdeda, aga vahel ajab ikka närvi küll, kui taga räägitakse. Üldiselt leian, et flirtimine pole patt. Tulebki veidi lõbutseda, nii on tööl ka huvitavam.

Minu silmarõõmuks on kolleeg Karl. Ta on umbes 30aastane, nägus ja pikka kasvu. Igal teisel õhtul käib ta jõusaalis ja suviti sõidab tööle jalgrattaga. Saame hästi läbi ja vahel kisuvad jutud päris kahemõtteliseks. Näiteks uurib ta, kas mu aluspesu on punase pluusiga samas toonis... Seksikat miniseelikut nähes vilistab.

Ei pea mõttehiiglane olema, et mõista, et see on kõik lihtsalt süütu flirt. Karlil on kodus naine ja kaks last. Ta on perekonna suhtes nii hoidev, et ei aitaks ilmselt seegi, kui ta purju joodaksin, enda juurde veaksin ja üritaksin siis postitantsu või tantraga voodisse meelitada. Kord käisime ühe uue ostukeskuse avamisel ja tema peamine mure oli, et saaks lastele sokid ja talvemütsid osta. See teebki ta tegelikult armsaks: ühest küljest on ta nii mehine, aga samas nii memmekas.

Tööl osa seltskonnast meie sõprust ilmselt nii ei näe. On üks Jelena, kes kujutab ette, et tema on kontori primadonna ja kõik kuuletuvad talle. Ta on veendunud, et tal on alati õigus. Riietuse põhjal võib oletada, et ta peab end supermodelliks. Tegelikult on ta juba esimesest noorusest kaugel ja need rasvavoldikesed moelavale küll ei sobiks.

Tema eestvedamisel siis räägitakse mind taga. Mu otsene ülemus on ka mees ja kord nägi Jelena, kuidas reede õhtul selle ülemusega pubis istusin. Esmaspäeval teadsid sellest kõik. Tegelikult olime just tulnud Rakverest ühelt seminarilt, pea igavat infot täis. Leidsime, et võiks veidi vabamalt võtta. Paar jooki lõppes siis sellega, et ma vahin Jelena ja tema jüngrite arvates mitut meest korraga. Nende jaoks on ärritav seegi, et ülemus on abielus.

Kui mul ka oleks midagi, mis see teiste asi on? Jelena sugused peaks pigem oma armuelu pärast muretsema. Kui kohe kuidagi ei sobi selline kollektiiv, võiksid minna tööle kuskile, kus a) on vaid naised b) oled ainuke naine c) töötad üksi, näiteks kodukontoris.