Mesoteraapia aitab võidelda eelkõige tselluliidi, ülekaalulisuse ja vananeva naha vastu. Rasv ladestub kehas üldjuhul lokaalselt: lõua alla, kõhule, külgedele, ülemistele käsivartele, tuharatele ja /või reitele. Vanuse lisandumisega või pärast sünnitust võib juhtuda, et liigsest rasvast on väga raske vabaneda. Isegi kui tegeled teadlikult oma kehaga ja kaalulangetamisega, on inetu rasvavolt see, mis kaob viimasena või ei tahagi kaduda. Vahel ollakse aga oma kehaga üldiselt rahul ja väikest kohendamist vajab vaid üksik piirkond. Mesoteraapia on rasvale turvaline, minimaalselt invasiivne “rasva/tselluliidi sulatamiseks” kasutatav protseduur.

Mesoteraapias kasutatavate ainete hulka kuuluvad rasvhapped, kofeiin, L-karnitiin, aminohapped, koeensüümid, vitamiinid ja hüalroonhape. Mesoteraapia mõjub efektiivselt just sellepärast, et toimeained viiakse otse rasvkoesse. Nii imbuvad ained teatud piirkonda, mitte ei kandu mööda organismi laiali ning suudavad rasvarakke kiiremini ja tõhusamalt lõhustada. Oluline on järgida arsti antud juhtnööre.

Mesoteraapia teel “sulatatud” rasv ei tule tagasi. Kui pöörad tähelepanu oma eluviisile ja toitumisele, saab saavutatud tulemusi nautida kaua. Kokkuvõttes võib öelda, et inetu rasvavolt, mis ei kao trenni ega dieediga, sulab mesoteraapiaga! Kliinikus on ka toitumisspetsialist, kes jagab meeleldi nõuandeid tervisliku ja tasakaalustatud toitumise valdkonnas.

Parim valik näole — Stylage`i fillerid ehk täitesüstid näojoonte korrigeerimiseks

Vanusega väheneb nahas hüaluroonhappe tase — nahk lõtvub, ilmnevad miimilised kortsukesed ja kui muret teeb ainult näo piirkond, siis on heaks valikuks Stylage`i preparaadid. Need on ilu- ja täitesüstide kõrgtehnoloogia kõige uuem tase.
Stylage`i preparaatide põhikoostisesse kuuluvad hüaluroonhape ja antioksüdandid. Hüaluroonhape seob endas naha siseselt vee, mis aitab säilitada vananemisega seotud vedeliku vähenemist.
Antioksüdandid ravivad, taastavad ja kaitsevad nahka vananemist kiirendavate vabade radikaalide kahjustuste eest. Pärast protseduuri on efekt ka koheselt nähtav, nahk on siledam, ja kortsud ongi kadunud! Tulemus püsib 8-12 kuud või isegi rohkem. Protseduur on peaaegu valutu ja kiire.

Enne ja pärast protseduuri:

Cleanline kliiniku kõrge tase

Kliiniku suureks eeliseks on asjaolu, et Cleanline Kliinik on Eesti esimene spetsialiseerunud laserkliinik, mis annab kliiniku spetsialistidele pikaajalise töökogemuse esteetilise meditsiini valdlkonnas. Kliiniku töötajad katsetavad kõiki protseduure ka enda peal. Nii teatakse paremini, mida kliendile soovitada. Oluline on eristada asjaolu, et tegu pole ilusalongiga, vaid kliinikuga, kus spetsialistidel on vajalik meditsiiniline haridus, väljaõpe erinevate laseraparaatidega ja muude kaasaegsete meetoditega esteetilise meditsiini valdkonnas.

Cleanline Kliinik on Eesti esimene spetsialiseerunud laserkliinik alates aastast 1999. Kliinikus on pealinna soodsaimad hinnad.

Jaga
Kommentaarid