Paljud sel aastal aset leidvad kohtumised võivad panna aluse tugeva põhja nii ärisuhetele kui romantilistele suhetele. Aasta esimesel poolel on jäärad märksa rahulikumad, positiivsemad ja avatumad suhtlusele, see aitab neil häälestuda sisemistele muutustele ja muuta oma eelistusi. Sel aastal neil tekib võimalus tõsta oma sissetulekuid, eriti aasta teises pooles. Kõik jaanuari esimeses poole alustatud ettevõtmised aitavad parandada nende materiaalset olukorda juba sügiseks.

Oma ärisse panustamine on parim aasta teisel poolel, kuid kõik nüansid tuleks läbiarutada aasta algul. Samas Jäärad ei tohiks üle hinnata oma jõudu, kuna saavutatud edu võib tekitada probleeme lähedastega aasta kolmandas kvartalis — põhjuseks tagastamata laen või täideviimata lubadused.

Aasta teine pool on edukas kollektiivseks tööks ja dünaamiliseks karjääritõusuks. Olukord on soodus ka uuele eneseväljendusele ning muutustele isiklikus elus — paljusid kavatsusi saadab edu. Ka juhuslikud kohtumised aasta teises pooles võivad viia edukatele muutustele nii isiklikus kui ka ärielus. Seda tuleks kindlasti ära kasutada. Üleüldse on 2014. aasta teine poole Jääradele edukam, isegi meeldejäävam ja saatuslikum kui esimene.