Esimeses kvartalis kasvab Sõnnide asjalikkus ning paljud neist saavad vahetada tööd, klaarida suhteid ülemuste või alluvatega. Lisaks muutub sel ajal nende emotsionaalne sfäär — Sõnnid võivad luua uued romantilised suhted, perekonna või muuta radikaalselt eelnevaid suhteid.

Teises kvartalis nad tunnevad tihti ebakindlust, muudavad oma veendumusi, seisukohti ja seetõttu ootab neid palju rahutust ning ebamääraseid olukordi. Vältimaks seda, peavad Sõnnid oma probleeme lähedaste ja sõpradega arutama ning tegema tulevikuplaane vaid arvestades oma partnerite arvamust.

Pole välistatud, et mõni selle märgi esindaja avastab endas uue ande, samuti tahab muuta oma imagot, riietumisstiili, mis aitab ta edukusele kaasa ja üllatab ümbritsevaid.

Aasta teine pool on küllaltki vasturääkiv, täis probleeme ja raskusi. Seetõttu tuleb kontrollida oma kulutusi ja suhteid partneritega. Vastasel juhul võib sattuda riskantsetesse ja probleemsetesse projektidesse. Tasub märkida, et mõningate Sõnnide jaoks võib aasta teises pooles saada tüsenemine — mõistlik on olla ettevaatlik ja pidada dieeti. Üldiselt saab aasta olema edukas, kui peetakse kinni esimeses pooles sõlmitud kokkulepetest.