See on sobilik periood igasuguste investeeringute tegemiseks, uue korteri soetamiseks, remondi alustamiseks, aga ka muudeks kommertsprojektideks. Paljud aasta esimeses pooles alustatud tegevussuunad võivad nende karjääri ja uute sidemete jaoks aasta teises pooles olla määrava tähtsusega. Just seetõttu nad peavad keskenduma kõige tähtsamatel plaanidel, mitte raiskama aega tühjadele juttudele, arutlustele ja suhtlemistele.

Kaksikud on tihti valmis aitama ja andma oma lähedastele nõu, kellest, nagu ka endast, nad ei tohiks unustada. Tuleb jõuda palju aasta esimeses pooles ära teha, sest teises pooles on paljudele Kaksikutele iseloomulik emotsionaalne heitlikkus. Nad pigem võtavad mõne uue originaalsusega võluva asja käsile, kui jätkavad juba alustatut. Löögi alla võivad sattuda ka püsivad suhted, sest Kaksikud on romantilisel lainel ja võivad teha algust uue partnerlussuhtega.

Aasta teises pooles neid ootavad reisid, mille käigus võivad tekkida põgusad tutvused. Nad on avatud uutele emotsioonidele ja armuüleelamistele, mis tõsi jäävad kiireloomulisteks. Edu saavutamiseks elus, tööl ja kollektiivis tuleb kasutada oma veetlust ja intellekti, siis saabuvad aasta lõpuks ka erksamad värvid, enesekindlus ja materiaalne heaolu.