Suurema osa Kaalude jaoks on aasta esimene pool üsna dünaamiline ja edukas aeg, et kindlustada oma autoriteeti, rahalist ja tööalast positsiooni, samuti karjääri ja peamiste eluliste eesmärkide saavutamiseks. See on omamoodi nende viimase 6 või 9 aasta tegevuse tulemus, mis aitab neil jõuda oma loomingu, hingelisuse või karjääri uuele tasemele. See on sobiv hetk juhtkonna poole pöördumiseks arutamaks oma plaane, ideid, aga ka uute pikaaegsete projektide, plaanide või armusuhete alustamiseks. 

Paljud võivad vahetada ka töö- või elukohta. Neil kasvab pragmaatilisus ja enesekindlus, Kaaludesse hakatakse suhtuma kui liidritesse, kes suudavad luua edukaid pikaajalisi strateegilisi projekte ja neid vedada, seetõttu on ümberkaudsed nõus neid toetama. Ka aasta teine pool on Kaaludele väga huvitav — nad suudavad leida kontakte uute organisatsioonide, firmade ja inimestega. See ajastu on soodus vastastikuste romantiliste suhete loomiseks, mis võib saada aluseks kasulikele partnerlussuhetele.

Sel aastal paraneb Kaaludel ka läbisaamine laste, partnerite ja sõpradega. Tänu nende positiivsele energiale ümbritsevad neid loomingulised ja andekad inimesed, kes on valmis koos õppima ja aitama kaasa eluplaanide täideviimisel. Lisaks õnnestub Kaaludel ka rasketest olukordadest kaotusteta väljuda.