Muutused võivad olla edukad, kui Skorpionid suudavad säilitada kõrgel tasemel energia ja elu toonuse, need aga on uuel aastal tõsises ohus! Eriti tähtis on säilitada töövõimet ja tervist aasta esimeses pooles, kui ees ootavad suured muutused, mis mõjutavad Skorpioni juba valmis tehtud plaane.

Skorpionile tehakse huvitavaid ettepanekuid, on võimalus sõlmida tähtsaid liite, aga samuti tuleb võidelda kindla ja püsiva koha eest päikese all. 

Asjaolude eduka kokkulangevuse ja õigeaegsete korrektuuride puhul võivad juba aasta teises pooles tekkida edukad võimalused tõusuks karjääriredelil, oma autoriteedi tugevdamiseks ja suhete parandamiseks kollektiivis. Paljud Skorpionid võivad juba peale juulit tunnetada tähtsate ja kaalukate sündmuste saabumist.

Kui nad ei suuda tugevat aluspõhja oma tegevusele ette valmistada, siis kujuneb uue aasta teisest perioodist neile üsna kahenäoline ja isegi pingeline aeg. Oma staatuse ja maine säilitamiseks on vaja suurt pingutust ning ei maksa loota, et asjad ise paika loksuvad.

Sel ajal on võimalik uue töö leidmine, lähedastega suhete parandamine või vanadest sidemetest vabanemine.

2014. aasta on kõigest vanast vabanemise ja aktiivselt uute algatuste alustamise aasta.