Paljud neist tahavad vahetada töökohta, vabaneda vanadest kontaktidest, aga ka leida uusi rakendusi oma oskustele. See on vaimse uuenduse ja varjatud rivaalitsemisest, salavaenlastest ja vihameestest vabanemise aeg. Lisaks peavad Amburid olema eriti ettevaatlikud autoroolis, reisidel ja riskantsetes ettevõtmistes, sest paljud olukorrad kujunevad hoopis teistsuguseks, kui Amburid sooviksid. Põhimõte “seitse korda mõõda, üks kord lõika” on neile parimaks soovituseks aasta esimese poole lõpuni.

Kui Amburid suhtuvad objektiivsemalt endasse ja tekkinud olukordadesse ning lähtuvad tarkusest “usalda, aga kontrolli”, siis teises pooles ootab neid emotsionaalne tõus ja huvitavad muutused.

Paljudel nais-Amburitel avaneb võimalus minna mehele või saada emaks. Energia tugevneb järsult alates juulikuust ja Amburid saavad mõjutada sündmusi ning suhteid hoopis teistmoodi. See on periood, kui nad on valmis oma elu tähtsaimate otsuste langetamiseks ja nende abist ning teadmistest on huvitatud paljud, nagu näiteks ülemused ja potentsiaalsed partnerid.

Paljusid Ambureid ootavad rohked välisreisid, millest on enne unistatud, aga ka edukad komandeeringud, mis toovad uusi ja vajalikke kontakte ning rahalist tulu.