Paljud neist kaaluvad ühiskondliku tegevuse või oma äriga alguse tegemist või hoopis karjääritõusu ning lähedased aitavad neil neid ideid ellu viia. Tänu oskusele kohaneda uute tingimuste ja olukorraga, mis tekib 2014. aasta esimesel poolel, saavad Kaljukitsed saavad üsna diplomaatiliselt ja efektiivselt kasutada oma tutvusi oma ametioskuste ja materiaalse baasi tõstmiseks ning soetada suuri asju.

Uue aasta esimene pool on sobilik aeg abiellumiseks, samuti vanade suhete taastamiseks. Tänu tugevale energiale saavad Kaljukitsed aasta esimeses pooles suhelda suure koguse inimestega, sütitades neid oma entusiasmi ja tahtejõulise meelsusega, mis on edule häälestatud. Sel ajal tuleb neil ära teha maksimaalne osa planeeritust, saavutada vajalike inimeste toetus ja panna paika oma tegevuse põhisuunad.

Aasta teises pooles on seda kõike teha märksa keerulisem, sest paljud olukorrad võivad ettearvamatult muutuda. Võivad isegi tekkida tõsised konkurendid ja vihavaenlased. Lisaks nõuavad vanad asjad ja määramata suhted Kaljukitsedelt rohkem aega ning jõudu.

Aasta teises pooles on ikkagi parem keskenduda isiklikule loomingule kui uute plaanide elluviimisele.