1. Esita küsimusi. Peale üldise käekäigu kohta uurimise, proovi uurida ka millegi kohta, mis nõuaks pikemat vastust ja mis võiks algatada pikema vestluse.

2. Jää positiivseks. Me kipume vaikuse peletamiseks oma tervise, ilma või teiste inimeste üle vinguma. Sellega ei päästa sa vestlust, vaid tapad selle koos teise inimese huviga sinu vastu.

3. Räägi reisimisest. Kas vestluspartner on hiljuti kuhugi reisinud? On tal tulevikuks reisiplaane? Maailm on suur ja lai ning arutelu selle üle võib kesta väga pikalt.

4. Lemmikloomad. Kes ei tahaks rääkida oma koerast, kassist või mõnest teisest lemmikloomast? Kui teil mõlemal on koerad, minge nendega koos jalutama ja kui teil ka omavahel millestki rääkida pole, saate kogu tähelepanu pühendada koertele ja ikka tunda, et veedate koos aega.

5. Pere ja lapsed. Kui teil on lapsed, on nad teinud töö juba teie eest — uuri teise inimese laste käekäigu kohta, räägi enda omadest ja juttu jätkub kauemaks!

6. Meenutused minevikust. Kui tunnete teineteist juba mõnda aega, saab alati minna tagasi mineivkku, kus teil veel oli omavahel, millest rääkida ja mida koos teha. “Mäletad, kuidas… ” töötab alati!

Allikas: allwomenstalk.com