1. koht
Pagaripoisid OÜ
Hind: 0,60 tk

Igas mõttes ideaalne kukkel: sai on kõigist testitutest pehmeim ja koort on kukli vahele heldelt pandud. Koor ise pole ei liiga mage ega ka liiga magus, kukkel ei üllata millegi ebameeldivaga ja on üksmeelselt kõigi testijate meelest parim.

2. koht
AS Pihlaka
Hind: 0,50 tk

Koor on naturaalselt kollakas, kuid kahjuks on nii koore kui tuhksuhkruga pisut koonerdatud. Kukli sees oli üllatusmoos, mida polnud liiga palju, nii et see lisas piisavalt maitset, aga ei võtnud võimu üle. Kukkel, koor ja moos maitsesid kõik väga hästi ja ainsaks miinuseks ongi väike koonerdamine.

3. koht
Vesivärava OÜ
Hind: 0,80 tk

See kukkel saab kindlasti vahukoore eripreemia — mõnusalt vanillise mekiga naturaalne koor, kahju ainult, et seda nii vähe on. Koorega koonerdamine teeb kuklisöömise pisut liiga kuivaks ja “saiaseks”. Sai ise on pisut nätske, mis osadele testijatele meeldis, teistele jällegi mitte. Kui tahad imehead vahukoort ja saia nätskus ei peleta, proovi seda kuklit!

4. koht
Kohvik Narva
Hind: 0,70 tk

Välimuselt kindlasti ühed ilusaimad kuklid, koor naturaalselt kollakas ja tuhksuhkrut on hoogsalt peale puistatud. Maitse on justkui liiga tavaline ning testijates erilisi emotsioone ei tekita. Kes tahab usaldusväärset kuklit ilma suurema keerutamiseta, sellele sobib, aga kui soovid mingit lisamekki või üllatust, pead selles kuklis pettuma.

5. koht
Reval Cafe
Hind: 0,70 tk (moosiga 0,90 tk)

Vahukoor on valge nagu Hollywoodi hambad, aga kukkel jälle ilus ümmargune ning täpselt parajas suuruses. Vahukoor meenutab tekstuurilt pisut sefiiri, maitselt õnneks mitte nii väga. Saias on tunda kardemoni, mis annab kuklile vunki juurde, aga sai ise jääb pisut kuivaks.

6. koht
Hagar
Hind: 1,88 3tk (tükihind 0,62)

Massiivne kukkel ja vedel koor, mis mööda kuklit laiali valgunud. Karbil seisab “ehe Eesti vahukoor” ja seda on näha ja tunda — kes vahukoort tihkeks ja kohevaks ajada ei jaksa, saabki just sellise eheda vedela koore. Maitsebki täpselt nagu kodus tehtud kukkel, aga testijad on ühel meelel, et kui kui pagar kukli teeb, võiks see pisut atraktiivsem välja näha.

7. koht
Pai Kohvik
Hind: 0,95 tk

Kõige maitsetum vahukoor ja kõige nätskem sai. Muid emotsioone see kukkel testijates ei tekita — uuesti ei ostaks ja sõpradele ei soovitaks, maitseelamust ei leia siit ka tikutulega otsides.

8. koht
Eesti Pagar
Hind: 2,90 5tk (tükihind 0,58)

Kuklis on ohtralt jõhvikamoosi, karbil mainitakse moosi aga väga väikeses kirjas alles koostisosade nimekirjas. Koor näeb välja ja lõhnab rohkem nagu lumivalge sefiir, ka tekstuur on sefiirilik ja täiesti vale. Koorest jääb suhu tugev taimerasva mekk. See pole vastlakukkel, see on üks suur õnnetus.