1. Bränditeadlik mees
Eestlane on põline rikkur! Vahet ei ole, kas valitud brändiks on Armani, Gucci või hoopiski midagi muud. Nii kui kaubanduskeskus uksed lahti teeb, nii jookseb tema sinna kus on suuremad sildid ja värvilisemad kaubad. Mida suurem on valitud särgil ka firma logo, seda parem. Koomiliselt ülehinnatud teksad või kampsun on tema jaoks mõistlik ost, sest "need on ju siin nii odavad!!" Siia alla saab kategoriseerida ka alukahullu, kelle jaoks on bokserite kõige olulisem osa sinna trükitähtedega kirjutatud brändi nimi. Siis saab särgi bokserite vahele panna ja kluppi hullama minna. Tüdrukud lausa sulavad ju ta ees!

2. Tualetihuviline
Kaks käru, mõlemad täis WC-paberi rulle. Jep, ta seisab su ees! See, kes on otsustanud osta igaks juhuks terve aasta jagu tualettpaberit, juhuks kui euronõuded selle ära keelavad ja me edaspidi ajalehti peame hügieeni tarbeks kasutama hakkama. Muidugi võib olla ka tema huviks kehastuda muumiaks ja või äkki mängib ta seda rolli mõnes uues kodukootud õudusfilmis.

3. Eksinud hing
Ta liigub ringi kõrvaklapid peas ja kalapilk ees. Kuhu? Keegi ei tea. Mida ta otsib? Seda ei tea ta isegi. Tundub, et ta on tulnud sunniviisiliselt kaasa mõne oma sõbra või tuttavaga, sest ta pole sellises keskkonnas midagi muud kui üks eksinud võõrkeha.

4. Aru kaotanud vanaema
Kohv? Suhkur? Sukkpüksid ja sokid? Konservid? Jah, kõike on vaja. Ja kõike on vaja väga palju! Vaene vanainimene kuulis kuskilt uudistest, et Ukrainas on vist mingi kodusõda. Päris täpselt ei tea, et mis see küll on, aga arvatavasti jõuab see ka meile siia. Sõbrannad Helje ja Ilme kinnitasid ka seda ja nii tuldi koos kaupa varuma. Üks kang lastevorsti endale ja kolm lastelaste tarbeks.

5. Soome turist
Missä see vessä on? Ohho, kui odav siin kaikki on! Päevakruiisiga alkoholireisile tulnud soomlane satub kogemata ka kesklinna hullumajja, kus kotte ja jalanõusid naeruväärse summa eest pakutakse. Muidugi tuleb kutsuda kohale ka kõik teised Pekkad ja Juulad, et sõbrad ka ikka kõva häälega hindade üle imestada saaksid.

6. Kaotaja
Tema tunned sa ära ahastava seakisa ja surmaeelsete karjete järgi. Kuidas on küll võimalik, et kataloogist välja valitud toode on otsa saanud? Kuidas küll saavad müüjad olla nii rumalad ja tellida seda liiga vähe? Kas nad ei saa aru, et sellest sõltub tema selleaastane heaolu ja kodune pererahu? Kui kisa tehtud, algavad lakkamatud ohked ja silmade pööritamine. Peaasi, et kõik näeksid ja saaksid aru, milline hingevalu tal on.

7. Mõrvarlik lapsevanem
Teised inimesed on tema jaoks lihtsalt seisvad kujud, mida on täiesti okei ümber lükata või neilt asju käest ära võtta. See pole tema probleem, et teised ei oska neid hoida. Tema laps on see, kes vajab neid jalanõusid kindlasti rohkem kui kõrvalseisva naise oma. Armastuses ja sõjas on kõik lubatud!

8. Odavamaniakk
Inimene, kes avastab enda jaoks asju, mille olemasolust ta polnud varem teadlik, kuid enam ta nendeta hakkama ei saa. Kuna aga need on nii odavad, siis ei saa neid kindlasti poodi jätta. Kohe kindlasti ei saa ta enam praadida kartuleid ilma rasva imeva paberita, mida saab kinnitada pannisanga külge. Või siis näiteks on väga oluline ka lusikas, mida ka prilliden kasutada saab. Neid on vaja!!

9. Hullunud korilane
Ta kogub enda sülle kõikvõimalikud karbid ja riided, mida ta leidnud on. Keegi ei tea milline ta täpselt välja näeb või kas ta on mees või naine. Riided ja asjad on lihtsalt ees. Kui ta tassiks sama suure entusiasmiga kaminapuid, siis oleks tal kahe aasta varu ühe tunniga tuppa toodud.

10. Nuttev laps
Neid leiab tavaliselt laudade alt, nurkadest või paaniliselt riiulist kinni hoidmast. Tunnusmärgiks on ka kõva nutt ja ema järgi karjumine. Kahjuks on aga ema sukeldunud odavate lauvärvide ja ripsmetuššide maailma ning unustanud, et ta koos lapsega poodi tulid. Õnneks on olemas aga müüjad, kes teatud aja tagant mikrofoni kaudu nende lihaseid vanemaid otsivad.

Võidab see kellel on surres kõige rohkem asju! Head poodlemist!